Káosz Márki-Zay kampánya körül, már Facebook-csoportokban kerestek szövegíró önkénteseket 2022. január 3. 13:24 Az azóta törölt posztot Hadházy Ákos egyik bizalmasa, a korábbi balos újságíró, Kovács Áron jegyzi, aki most az ellenzéki miniszterelnök-jelöltnek dolgozik. A Márki-Zay Péter támogatói elnevezésű Facebook-csoportban olyan önkéntes segítőket kerestek, akik gyorsan írnak, jó a helyesírásuk és van némi szabadidejük (a szövegben egyébként ez utóbbi szó helytelenül, külön van írva). A hétvégén megjelent – de azóta már törölt – poszt szerzője szerint „Péter” élő videókban kommunikál, amit a sajtó nem szeret, ezért sok helyen nem írják meg, mit mondott. Ezért olyan emberekre lenne szükségük, aki a baloldali miniszterelnök-jelölt bejelentkezéseiből tudnának összefoglalót írni, amelyet azután elküldenének a szerkesztőségeknek. A bejegyzés írója szerint az újságírói, szerkesztői tapasztalat előny, de nem feltétel.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is @kissé felnőttem: @Macskaszem: @Béla333: @namihami: @nemkati: @szegfue: @CsipkeRózsa: @dr. prédikátor: @nezelodo: @tudode: @134.bátor: @sgl: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.