Valami történt. Kár értük. Szép család volt. Ez a család a felelőtlen balliberális politika áldozata. mindenszo.; Valami történt. Kár értük. Szép család volt. Ez a család a felelőtlen balliberális politika áldozata. mindenszo.; Add tovább! Valami történt. Kár értük. Szép család volt. Ez a család a felelőtlen balliberális politika áldozata. mindenszo.; Add tovább! Valami történt. Kár értük. Szép család volt. Ez a család a felelőtlen balliberális politika áldozata. mindenszo.; Add tovább!

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
A Jakab felesége legalább nem futott ez első kereskedelmi tv-hez ami útjába akadt, mint a névrokona, a Jakab gazda hites, tudatlan asszonya, hogy beszámoljon a pikáns részletekről amikor hites urát naaaagy munkában találta az ifjú titkárnőjével. Aztán a szombathelyi gukkeros hadügyér sem volt piskóta, engedett a titkárnője elsöprő támadásának. A gülütóni igéző szép szemei is gerjedelemre adtak okot, amikor asszonyt cserélt. A K. Zoltán főispán is odahagyta hites asszonyát, igaz az árokszélén nem hagyta, a fideszes mutyi mehet tovább. Akkor sem volt zríí amikor a Lala kísérgette a csengeri örökösnőt a svájci bankokba a mesés vagyonért, közben a magára maradt asszonykája sem a mama hizlaldájába vakargatta a kocák hátát... A szektás barátunk azt a cikket sem idézte ide, amikor a londoni szállodában a Lézerjanónak négy lába lett az ágyban, és még a számlát is az adófizetőkkel fizettette ki, amíg le nem bukott. Azért korrekt volt legalábbis nem hallani, hogy az otthoni feleségét elkalapálta volna. Lehet, hogy tanultak a Meggyes Tomi expolgitól, (na meg a vezénylő tábornoktól), nem jó ha a megkötözött asszony szája nincs betömve, mert meghallja a szomszéd, amikor veri. A Vak Komondoros fideszes, meg majdnem becsületrendet kapott a kutyájával együtt, mert csak orra tört el a Terikének. Lehetne folytatni, de minek ezekhez képest a Kovács Laci barátnője bugyija világhír lett az Orbán műveknél, a Volner bozótosában feltételezett történések meg csak nagyobb keresletet generáltak a férfiassága iránt, hát így lett a szekta farvízében gyorsúszó.
Málna
@szaboria1: Miért ne lenne az? Ott mindenki a saját adatait kezeli, mi lenne ennél mérvadóbb?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.