Mártha Imre, az FKF Nonprofit Zrt. felügyelőbizottságának elnöke , Karácsony Gergely főpolgármester, Tüttő Kata főpolgármester-helyettes és Szalmásy Miklós István, a Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság (FKF Nonprofit Zrt.) megbízott vezérigazgatója – MTI/Máthé Zoltán Sokmilliárdos vagyont halmozott fel a lehető legnagyobb csendben az elmúlt években a fővárosi közműholding vezetője, a Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely által futtatott Mártha Imre. A Magyar Nemzetben közölt írás szerint a Metropol hozzájutott az ezzel kapcsolatos dokumentumokhoz. Ezek alapján a megkérdezett szakértők 50-60 milliárdra becsülik a cégvezér diszkréten összeszedett vagyonát. A cégvezér provokatív gazdagsága, jachtútjai, napi másfél milliós szállodaszámlái, a 2 milliárdos svábhegyi villája, meghökkentően drága vagyontárgyai nagy vihart kavartak az elmúlt hetekben. A Metropolhoz eljuttatott és ellenőrzött újabb dokumentumok szerint Mártha Imre egy amerikai...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
"Néhány év alatt legalább húsz ingatlant vásárolt Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar letartóztatott elnöke – értesült az rtl.hu. Lapunk információi szerint a Völner-ügyből megismert vezető az elmúlt években vett lakást például a budai Várban, Erzsébetvárosban és a XII. kerületben is, de volt üdülője Siófokon is, néhány méterre a Balaton partjától. Az ingatlanok egy része ráadásul önkormányzatoktól került hozzá. Két lakást rövid időn belül eladott, a még mindig a nevén lévőket pedig többnyire zár alá vették.

Az elmúlt években jelentősen gyarapodott a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar letartóztatott elnökének ingatlanvagyona. Az rtl.hu információi szerint Schadl György 2016 és 2020 vége között legalább tizenkilenc lakást, üzlethelyiséget, telket vagy pincét vásárolt meg, ráadásul ezek közül kilenc önkormányzati tulajdonból került hozzá. Egy huszadik ingatlan szintén a nevén volt, ezt még korábban, 2013-ban vásárolta. Letartóztatása után a tulajdonában lévő ingatlanokat többnyire zár alá vették."

rtl.hu/belfold/2022/01/17/schadl-gyorgy-vegrehatoi-kar-ingatlanok-korrupcio

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.