Több ezren tüntettek vasárnap este Prágában a kötelező oltás ellen. A felszólalók a jelenlegi vakcinák hatékonyságát vonták kétségbe, elutasították a gyerekek beoltását, és a maszk viselését is.

Több ezren tüntettek a kötelező oltás és a maszkviselés ellen Prágában

Fotó: Michal Cizek / AFP

Még az előző, Andrej Babis vezette cseh kormány tette kötelezővé a hatvan év felettiek, az egészségügyi dolgozók, a szociális gondozók, a rendőrök, a tűzoltók és az orvostanhallgatók számra. Az új kabinet a járvány alakulásától tette függővé a kötelező oltás végrehajtását, várhatóan február végén dönthetnek a kérdésről. A 10,7 milliós cseh lakosságból 6,7 millió kapta meg a teljes oltási sort, több mint 2,8 millióan pedig már az emlékeztető oltást is.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
A képen látható két tüntetőt elképzelem, amint töcsköl egy kiskorút...
human
A Kossuth propaganda rádión úgy oldják meg, hogy sikeres járványkezelésként láttassák ami itt történik, hogy 1 percig beszélnek a magyar adatokról és 10 percig sorolják, hogy a világ más országában milyen megszorító intézkedések vannak. Ettől pedig az az érzete támad az embernek, hogy itt egy Kánaán van, hisz alig vannak megszorítások, másol pedig világvége hangulat van. Valójában pedig pusztán alig beszéltek a magyar helyzetről.
csak úgy....
@csak úgy...: -persze ezt a sok baromságot a fidelitaszban is magadba szippanthattad,-ugye @KisTehen: nem ?
division
Nem csodálkozom, itt max. a kutya tűnt értelmiséginek, őt meg úgy vitték oda, azt sem tudta szegény miről van szó:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.