Magyarország közép-európai államként a kelet-nyugati együttműködésben érdekelt, nem a konfliktusban.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a párbeszéd a hozzád hasonló buta arrogáns trógerekkel nem lehetséges! =))
kissé felnőttem
te beszélsz pontosan erről ? te vagy az ész a vész a vakcinás professzor vagy minek képzeled el magadat tahó 10-9 megszólalásod gondolkodj hisz mindenkit kioktatsz a fél világgal vitában állsz
RonaGyuri
Na kérem így már sokkal jobban értem a derék külgarázdánk agymenését

Persze eleve gondolhattam volna, hogy unortodox értelmezés áll mögötte

Minden józan ésszel megáldott – és ezt használni is merészelő – számára meghökkentő volt Szijjártó kirohanása: „Az Európai Uniónak nem kizárólag a szankciókra, hanem a párbeszédre, az együttműködésre kellene alapoznia a külpolitikáját, máskülönben Európa biztonságról mások fognak dönteni, az európaiak nélkül - mondta csütörtökön Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a franciaországi Brestben.”. Amiben lássuk be a párbeszéd volt a legdúrvább.
Tegnap került képernyőmre, hogy „A Magyarságkutató Intézet főigazgatója az Árpád-kori kiállításról: Senki nem einstandolt semmit, ez egy párbeszéd”!!
Ja így már értem mindkettőt! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.