Oroszország számára elfogadhatatlan Ukrajna NATO-tagsága, valamint az, hogy nyugati országok csapásmérő eszközöket telepítsenek ukrán területre és bázisokat hozzanak létre az Azovi-tengeren - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter pénteki moszkvai évértékelő sajtóértekezletén. Arról természetesen nem beszélt, hogy az Ukrajna elleni orosz háborús agresszió az egyik oka, annak, hogy felpörögtek az események.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Krím félsziget az i.e 6. sz.-ban görög volt. Sok háború után i.u 4. sz.-ban magyarok, kazárok, besenyők és kunok hatalmába került. A 13. sz.- tól a tatároké. Később a törököké. Nagy Péter cár próbálkozott támadni, de kénytelen volt beleegyezni a függetlenségébe. A szovjetek alatt autonóm köztársaság volt." Putyin zongorázik, egy ex-KGB tiszt aki debreceni egyetemi díszdoktora lett, és a művészetek/zongora nagykövete, itt a kultúra?:
youtu.be/I5Af_Ka0auw
"Putyin gátlástalan mérgezéses manőverei vagy akár a dezinformációs mocsár létrehozása Európában. Amellyel nemcsak az európai demokráciákat bizonytalanítja el, hanem új hidegháborús retorikájával a nemzetközi politikában a félelmet és bizalmatlanságot erősíti fel."
kissé felnőttem
ha esze van lehiggad ha nem az is az ő meg a petikénk problémája ha rossz a mája

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.