LMBTQ-propaganda: a felvilágosítás keretében a gender-identitásról és a homoszexualitásról is tanítanak kisgyerekeknek.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Nessy: @Horizont: Boci, boci tarka---Se füle, se farka...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@Horizont: Azért ekkora marha ne menjen újságírónak! Van fogalma ennek a jóléleknek, hogy az nem egy félórás műtét, három napos kórházi bentléttel? Nem tudom,hogy egy állítólagos komoly újság hogy engedheti egy ilyen cikk megjelenését? Mégha a királyi média egyik vezető lapja is!
namihami
A következő origo (aztán az összes KESMA) cikkben nemsokára már az olvashatjuk, hogy a skót, holland, stb gyerekek között az idei évtől már a névnapi, szülinapi és karacsonyi ajándék a nemváltási műtét.
Ez még orbáni szinten is olyan fideszes...vagy fidesz szinten annyira orbáni.
Nessy
@KisTehen: Ne légy ennyire boci! A nem váltás csak felnőtt korban, hosszú hónapokon át tartó hormon kezeléssel kezdődik, majd nem egy műtét, hanem több vár a delikvensre! Ha születési probléma miatt kell megadott időben egy beavatkozás a kicsinél, az nem " nem váltás"!!! Nekem egyébként teljesen mindegy, hogy József később Jozefin lesz! Mi hasznom lenne belőle? Csak az emberek ilyen arányú félre tájékoztatása bosszant!
namihami
@Nessy: @Horizont: Boci, boci tarka---Se füle, se farka...
Csizmás Kond
Nekik már az agyukat kikezdte a kokó. A ferdehajlam pedig pont az ilyen elgyengült agyúak körében terjed.
Csizmás Kond
@Nessy: ... a szüleiknek kezdte ki...miért nem próbálod értelmezni ?...nem olyan nehéz, vagy neked is problémáid vannak ?
Nessy
@Csizmás Kond: Sosem voltak! Csak már nehéz ezt a sok zöldséget komolyan venni! Ha nem vetted volna észre, már próbáljuk páran leírni, mennyire életszerűtlen, és irreális az egész felvetés!
Csizmás Kond
@Nessy: Nekünk és sokaknak azért irreális mert nem benne élünk...ez pont olyan mint amikor a hatvanas hetvenes években azt zúgta a sajtó hogy amerikában már nem tudnak megélni a munkanélkülisegélyből, holott nálunk még az is megélt akinek semmi jövedelme nem volt.
Nessy
@Csizmás Kond: Valahol ez is egy fogalom félre magyarázása, mint az évezredek óta a valóságban létező, de nem igy nevezett gender fogalmának. Vannak kifejezések amelyeket mos felkaptak, és helytelenül használnak!
simmering73
@KisTehen: Te fingod tele a fórumot, te megveszekedett Marha. Akkora marha vagy, hogy hozzád képest a 100-as szög integrált áramkör.
Csizmás Kond
@Nessy: ...szerintem az óvodába akkor se okitsanak, érzékenyítsenek, meséljenek szexet. Aki ezt teszi a pedofil.
solidedge
Mivel az ORIGO az első vonalban küzd a nyugat lejáratásáért a hírt fenntartásokkal kell fogadni. Valószínűsége a hírnek 10 %.
levarosbukta
@Csizmás Kond: Az is hülye aki ezeket a híreket elhiszi és terjeszti is. Talán nem ártana felszedni egy kis angol. vagy holland nyelvtudást és az ottani honlapokat olvasgatni. Szó sincs ilyen marhaságról. Ti itthoni egysejtűek mindent szart bevesztek.
Clavigo
@Csizmás Kond: @KisTehen: Rajtatok az röhög a legjobban,,aki ezt a cikket kiszarta magából,,az Origón.
Csizmás Kond
@levarosbukta: @Clavigo: ilyen híreket nem csak itt és csak magyar lapokon lehet olvasni hanem ott is ahol azt csinálják, pl holland lapokon vagy svéd lapokon ...és szerintem az a hülye aki vakon tagadja mielőtt utánanéz.
teuton
A PROPAGANDA fideszmediaban megy, a köztevetöl a sajton at a Kossuth-radioig. Amit Hollandiaban tesznek, az nem "erzekenyites", hanem a gyerekek NORMALITASRA valo nevelese!!!
teuton
@Csizmás Kond: "holland lapokon" "sved lapokon" Idezz mar nehanyat, a forras megjelölesevel es a hivatalos forditas mellekletevel! Aztan en idezem neked HIVTALOS forrasbol a nemet igazsagügyminiszter nyilatkozatat es több egyetem kutatasainak eredmenyet a temaban, miszerint az azonos nemüek csaladjaban nevelkedett gyerekek boldogabbak, kiegyensulyozottabbak, okosabbak, stb. mint az heteroknal! Es közel sem olyan aranyban nem heterok, mint masoknal!
Csizmás Kond
@teuton: Amíg itt téblábolsz keress...na és te boldog vagy meg kiegyensúlyozott ?...mert hogy okosabb vagy azt leírtad már vagy százszor.
Csizmás Kond
@Horizont: ...pl mire gondoltál hogy elhittem ?
Csizmás Kond
@Horizont: Ez a véleményem a cikkel kapcsolatban...de hol itt a hit ?
Vay Ákos
A fidesszolgálati média még a déli chronikában is úgy hozta ezt a hírt, hogy a négy éves holland gyerkőcök az oskolákban... mármost a négy évesek nem járnak oskolába, de kicsire nem nézünk. Ha nem oskola, akkor ovi, vagy az anyjuk (apjuk) méhe... bolond az egész világ.
teuton
@Csizmás Kond: Hat hogy te okos NEM VAGY, azt naponta többször bizonyitod a baromsagaid beböfögesevel. Kiegyensulyozott es boldog sem lehetsz, különben nem nyomnal duplamüszakot, vasarnap is!
Csizmás Kond
@teuton: Soha senkinek nem is mondtam hogy okos lennék, a boldogságom és a kiegyensúlyozottságom sem a buziszülőtől öröklődött mint a te esetedben és nekem vasárnap is van idő nyomogatni a gombokat akár egész nap mert van időm is bőven.
teuton
@Csizmás Kond: Hat akkor nyomogass csak, ha mas szorakozasod nincs, közben zsebhokizhatsz is nasik kezzel mint Orbancod a nadragzsebben. Mennyit fizetnek erte? En inkabb a csaladdal es az üzleteimmel foglalkozom, nem ilyen idiotakkal, mint te. De ha tenyleg olyan sok idod van, hogy vasarnap is a nyomogatassal foglalkozol, akkor miert nem olvasol az egyetemi tanulmanyeredmenyeknek utana?
Csizmás Kond
@teuton: ..Mindenki azzal hozakodik elő ami az eszében jár...neked hogy látszik a zsebhoki ami legelőre eszedbe jut..ez az egész viselkedésed mind magáért beszél...és ha olyan üzletember vagy mint amilyent bizonyít a zsebhokisgondolkodásod után le lehet szűrni egy geci gigoló lehetsz.
teuton
@Csizmás Kond: Egyre joban bizonyitod magadrol, hogy mekkora idiota vagy! A zsebhokizast latog O1G minden fenykepen! Hogy pedig "Mindenki azzal hozakodik elő ami az eszében jár." az bizony magadra igaz a feltetelezgeteseddel: "le lehet szűrni egy geci gigoló lehetsz"... Arrol ugye meg nem hallottal, hogy masfajta "gombnyomogatassal" (internetkereskedes) is lehet a nap 24 orajaban penzt keresni, nem csak idiota kommentelessel?! Csakhogy ahhoz esz is kell, a berkommenteleshez meg nem...
Csizmás Kond
@teuton: Mindig mindent az művel akinek az eszébe jár...itt te jöttél elö vele szóval neked azon járt az eszed ..és nem érdekelnek a hazugságaid bármilyen nagystílusú mesével akarsz előállni. Aki "gombnyomásokkal" keresi a kenyerét az nem az ilyen oldalakon szokott dicsekedni...na de ezt te nincs ahonnan tudd és azt hiszed hogy mindenki annyira földhözragdt mint te...na pá.
teuton
@Csizmás Kond: Kis idiotam, hallottal mar multitask-rol? En nyomogatom a gombokat több nyelven, amig veled idiotaval irkalgattam, lebonyolodott 27 dollaros üzletem, te mennyit kerestel a kommentjeiddel? "Mindig mindent az művel akinek az eszébe jár." En azzal jöttem, mit latni O1G fotoin, te meg azal, mit feltetelezgetsz! Tehat akkor kinek mi jar a fejeben? Ja, logikaval ne jöjjek egy analfabeta idiotanak...
teuton
@Csizmás Kond: Aztan meg egy megjegyzes, kinek mi jar a fejeben. O1G azzal kerkedett, hogy ketvallra fektetett egy döglött disznot! Vajon mi jart az ö fejeben?
Csizmás Kond
@teuton: Nagyon nehéz valaki olyannak megmagyarázni dolgokat akinek nem anyanyelve a magyar. A disznó kétvállra fektetése velejárója annak feldarabolásával, szóval a megtakarítása után a hátára fektetik, leszedik a körmöt, csülköt és vagy úgy bontják fel amit úgy neveznek hogy orjára vagy a hasára fordítják és úgy bontják fel karajra. ...de az olyan melegszülők által felnevelt csemeték mint te ezt honnan is tudhatnák főleg ha még nem is értik abból a sok nyelvből a magyart...
teuton
@Csizmás Kond: Figyelj csak kis analfabetam! Mielött aromsagokat irsz, tanulj meg legalabb ertelmesen es a magyar helyesiras szabalyai szerint fogalmazni! pl, szorend, mellekmondatok szerkesztese, helysiras! Aztan kezdjel buzizni? Ja, azt irtad, mindenki ugy reagal, ami a fejeben jar. Nalad ezek szerint a buzisag... Egyebkent a temahoz visszaterve. O1G mostmar csak döglött disznokat tud 2 vallra fektetni, nöknel nem sikerülhet, mert legurul roluk. Bar szerintem hullareszegen vagy total bedrogozva sem vallalna be öt senki...
Csizmás Kond
@teuton: ..te egyre lököttségebbeket hordasz itt össze...veled annyi vitatkozni mint a kakukkos órával...na pá...és feküdj le mert holnap nem fogod bírni a polcfeltöltési nehézségeket.
teuton
@Csizmás Kond: Analfabeta szobacica! Te azt sem tudod elolvasni es ertelmezni, amit irok! Mifele polcfeltöltes? Az interneten nem kell semmifele polcot feltölteni, en nem azert vagyok a neten, hogy berkommenteljek mint te, hanem az accountjaim intezem, zenet hallgatok, filmeket nezek, meg analfabeta hüllyegyerekekkel vitatkozom...
Te meg nem feküdhetsz le, ejfelig löknöd kell a baromsagaid, mert nem lesz meg a napi farhatra valo!
Ja, a cikk temajahoz eddig meg semmit sem szoltal, csak masoknak böfögsz be...
Csizmás Kond
@teuton: Persze hogy nem azért vagy, hogy hülyeségeket írogass, de csak ahhoz értesz és hogy árnyékold valamelyest a butaságodat összehazudozol itt füvet fát.
...és cikk...hát itt a zokosságod...olvass vissza hogy ki is kezdte a szamárságot a másikkal te számítógépzseni...és miért kéne én a te pizsamaosztási rended szerint alkalmazkodjak ? Neked korán kell feküdnöd mert másnap nem bírod a melót és éhendöglesz de én azt csinálok amit akarok...mert van rá lehetőségen ...na mars dolgozni mert hanem repülsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.