A baloldali sztárpolitikus éveken át erőszakolta nevelt kisfiát, egy kislányokat erőszakoló író pedig a pedofíliát dicsőítette nyilvánosan. A botrányok után megdöbbentő adatok derültek ki.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
A katolikus papok altal elkövetett 200ezer (!!!) MAGYAR esetröl miert nem cikkez az origo? Hanyat is iteltek el jogerösen???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
@Gyurka80: Ki is védte és menekítette haza Kaletát? Bazmeg, az összes aberrált geci a fidsz soraiban csücsül, ott keresd őket. Thaiföldi magyar nagykövet, bangkoki magyar nagykövet mit is követett el?
Rizikó
@Nessy: Egy olyan beavatkozásról írtál, ami csak kóros elváltozás esetén szükséges. Semmi köze a valláshoz. Esetünkben viszont a rabbik egészségeseken végeznek beavatkozást orvosi képesítés nélkül, nem egészségügyi célból, a kiskorú beleegyezése nélkül.
Nessy
@Rizikó: Ehhez nem óhajtok hozzászólni! Ez vallási kérdés, arról meg fogalmam sincs. Amit a pár ezeréves kezdetről írtam, az tudományos műsor témája volt.
Gyurka80
@Macskaszem: Kaletát böszmeferi nevezte ki hülyegyerek. A libsiknél sokkal többet találsz de azzal nem foglalkozol idióta vagy!
Nessy
Könyörgöm, a pedofília betegség, aminek sem valláshoz, sem pártálláshoz, nincs semmi köze! Mint ahogy a családon belüli nemi és egyéb erőszak is pártfüggetlen! A jelenlegi népszavazásnak ehhez semmi köze!
Rizikó
@Nessy: Egy vallási köntösbe bújtatott barbár csonkítás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.