A baloldali sztárpolitikus éveken át erőszakolta nevelt kisfiát, egy kislányokat erőszakoló író pedig a pedofíliát dicsőítette nyilvánosan. A botrányok után megdöbbentő adatok derültek ki.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
A katolikus papok altal elkövetett 200ezer (!!!) MAGYAR esetröl miert nem cikkez az origo? Hanyat is iteltek el jogerösen???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
teuton
A katolikus papok altal elkövetett 200ezer (!!!) MAGYAR esetröl miert nem cikkez az origo? Hanyat is iteltek el jogerösen???
Nessy
@teuton:Az Origo most ebben a témakörben jártas "újságírót" foglalkoztat a legtöbbet! Most ez a téma élvez náluk piorítást.
Rizikó
A zsidó rabbik pedofil eseteit miért hallgatják el?
CsipkeRózsa
@Rizikó: 14:21

Ne hallgasd el, mesélj, mit tudsz?
Rizikó
@CsipkeRózsa: Szóval szerinted a rabbik nem követnek el pedofíliát, csak a keresztény papok? Nem logikus!
teuton
@Rizikó: Soroljad, ha annyit tudsz! Es egyedül a tihanyi apatsag iskolajaban elkövetet kb. 200 esetet is! Nem tudod, keress ra a neten! Mindegyik meguszta büntetes nelkül, mert "elevült"!!!
CsipkeRózsa
@Rizikó: A zsidóknál szigorúbb törvények vannak, akik betartják a törvényeket, a vallási vezetők különösen.
Te védted a keresztény papokat, én inkább védem a zsidó rabbikat.
Rizikó
@CsipkeRózsa: Most azzal jössz nekem, hogy azok a zsidó rabbik, akik kiskorúak körülmetélését végzik, mind tisztességesek és egy sem pedofil. A katolikus papok nem végeznek ilyen barbár csonkítást, így a pedofília közöttük a kisebb mértékű!
Rizikó
@teuton: Bizonyítatlan vádaskodással szemben nem tudok mit mondani! Keress rá a neten a pedofil rabbikra. Na nem fogsz ilyet találni és nem azért, mert a rabbik nem pedofilek!
CsipkeRózsa
@Rizikó: Egy vallási előírás elvégzése nem pedofília, és mivel ez egy egészségügyi szempontból is helyes, nem barbár csonkítás.
Gyurka80
"francia Szocialista Párt volt EP-képviselőjéről, a francia politikai oktatás legnagyobb hatalmú vezetőjéről 2021 januárjában derült ki, hogy éveken át megerőszakolta az akkor még csak 14 éves nevelt fiát" Na ezért nem tetszik a libbantaknak a FIDESZ törvénye és népszavazása.
Rizikó
@CsipkeRózsa: Nem egészségügyi, hanem vallási rituálé és bizony csonkítàs! Barbár szokásnak tartom és törzsi babonás csonkításnak!
Nessy
@Rizikó: Szeretnélek felvilágosítani, hogy fityma letapadás esetén egy napos sebészet keretében ma is végeznek circumciziót. (körülmetélés). Ugyanis felnőtt korban fájdalmas lesz a nemi élet, ha nem oldják meg. Akkoriban ennek a beavatkozásnak tisztasági, és egészségügyi célja volt! Ugyan is nem volt a sivatagban mindig lehetőség megfelelő tisztálkodásra, a bőrredőkben megtapadt piszok és egyéb komoly gyulladást, és súlyosabb problémát is okozott!
csak úgy....
@Rizikó: shiki, a türk tanácsban,orbán haverjainak mind hiányzik a fütykös vége! :)
Rizikó
@Nessy: Jelenleg nem a sivatagban élünk és a körülmetélt csecsemőknek semmi baja nincs. Semmi nem indokolja ezt a barbár csonkítást!
Nessy
@Rizikó: Én itt és most egy szükséges beavatkozásról írtam, ami egészségügyi problémát old meg! A mai valláshoz nem tudok hozzá szólni, nincs is hozzá jogom!
Macskaszem
@Gyurka80: Ki is védte és menekítette haza Kaletát? Bazmeg, az összes aberrált geci a fidsz soraiban csücsül, ott keresd őket. Thaiföldi magyar nagykövet, bangkoki magyar nagykövet mit is követett el?
Rizikó
@Nessy: Egy olyan beavatkozásról írtál, ami csak kóros elváltozás esetén szükséges. Semmi köze a valláshoz. Esetünkben viszont a rabbik egészségeseken végeznek beavatkozást orvosi képesítés nélkül, nem egészségügyi célból, a kiskorú beleegyezése nélkül.
Nessy
@Rizikó: Ehhez nem óhajtok hozzászólni! Ez vallási kérdés, arról meg fogalmam sincs. Amit a pár ezeréves kezdetről írtam, az tudományos műsor témája volt.
Gyurka80
@Macskaszem: Kaletát böszmeferi nevezte ki hülyegyerek. A libsiknél sokkal többet találsz de azzal nem foglalkozol idióta vagy!
Nessy
Könyörgöm, a pedofília betegség, aminek sem valláshoz, sem pártálláshoz, nincs semmi köze! Mint ahogy a családon belüli nemi és egyéb erőszak is pártfüggetlen! A jelenlegi népszavazásnak ehhez semmi köze!
Rizikó
@Nessy: Egy vallási köntösbe bújtatott barbár csonkítás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.