Benjámin Netanjahu volt izraeli miniszterelnök vádalkuról tárgyal korrupciós ügyében – közölte vasárnap egy, a tárgyalásokon részt vevő, névtelenséget kérő forrás az AP hírügynökséggel.

Netanjahu vádalkut akar kicsikarni magának

Fotó: MTI/EPA/AP/Maya Alleruzzo

A készülődő megállapodás, amelyet állítólag akár már a jövő héten aláírhatnak, évekre parkolópályára teheti Netanjahut, megnyitva az utat a Likud párt előtt, hogy új vezetőt válasszon – írja a 24.hu.

A megállapodásról szóló híresztelések feldühítették a volt kormányfő kritikusait, akik szerint a alku aláásná a jogállamiságot. Szombat este – mint írják – a főügyész háza előtt demonstrálók gyűltek össze, hogy az ügylet ellen tiltakozzanak. Ha pedig a megállapodás születik, azt valószínűleg meg is fogják támadni a bíróságon.

A populista jobboldali egykori miniszterelnök többek között csalás és kenőpénz elfogadása miatt áll bíróság elé három különböző ügyben, de tagadja, hogy jogsértéseket követett volna el.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/EPA/AP/Maya Alleruzzo

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
O1G haver! Csalas, kenöpenz elfogadas (korrupcio)! Most meg vadalkut akar, tehat nem artatlan!!! Similis simili gaudet!...
CsipkeRózsa
@teuton: Azért annyira nem hasonlítanak, hiszen Netanyahu meg sem közelíti Orbán bűneit, ő nem egy országot tett tönkre, nem azonos méretekről van szó a korrupcióban.
Netanyahu alatt Izrael nagyot fejlődött, felvirágoztatta és nem tönkre tette az országot, mint a mi minielnökünk.
human
Az Orbán kormány tárt karokkal vár, ha te is korrupt bukott elnök leszel! Minden mocskot befogadnak Orbánék.
Emmersson71
A gyáva senkiházi jobber..ilyenek ezek mind! Vagy elmenekülnek, vagy patkánykodnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.