Múlt héten találták meg annak a négyéves belga kisfiúnak a holttestét, aki azután tűnt el, hogy a bébiszitter nem vitte el a nagyszülőkhöz.

A holland gyerekgyilkosság gyanúsítottja korábban 8 évet ült már gyerekgyilkosságért

Fotó: Marco DE SWART / ANP / AFP

A kisfiú anyjának múlt hét szerdán kórházba kellett mennie, ezért megkérte egy barátnőjét, hogy vigyázzon a gyerekére.

Fiát ekkor látta utoljára.

A barátnő élettársa, Dave De K. már korábban is vigyázott a gyerekre. 

A párnak csütörtökön kellett volna elvinni a fiút a nagyszülőkhöz, de végül úgy döntöttek, hogy még egy éjszakát náluk marad. Másnap De K. összeveszett az élettársával, és autóba ülve távozott a gyerekkel. Szombat délután a férfi beszélt az anyával, de egy idő után már nem válaszolt a hívásokra, ezért másnap jelentették a fiú eltűnését a rendőrségen.

Hétfőn a holland rendőrség letartóztatta De K.-t Meerkerkben, Utrech tartományban, a fiú holttestét pedig nem sokkal később, még aznap este megtalálták Neeltje Jans szigetén, egy parkolóban.

A holland NL Times információi szerint korábban tíz év börtönbüntetésre ítélték De K.-t, amiből 2010-től kezdődően nyolc évet töltött börtönben. A 34 éves férfit 2 éves nevelt fia halálos kimenetelű bántalmazásának vádjában találták bűnösnek.

A belga De K. a dél-hollandiai Tilburg városának büntetés-végrehajtó intézetben töltött öt évet, ez idő alatt kérelmezték, hogy a férfit helyezzék át egy pszichiátriai intézetbe, de a belga hatóságok ezt elutasították – adta hírül a belga VRT.

A holland rendőrség kedden boncolja fel a fiú holttestét, hogy megállapítsa a halál pontos idejét és okát.

Forrás: 24.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez tényleg borzasztó!
De szóljon már valaki az origonak (is), hogy ezzel bizony mellényúlt a fideszpropaganda. Ez ugyanis egy tőrölmetszet hollandus volt és nem egy echte migráncs. Ezzel legfeljebb a annál a falusinál szerezhet voksot, aki nem tudja, hogy a holland az nem migráncs (még fideszül se). Bár, ha csupán néhány voksot is hoz, a hír akkor is elérte célját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.