Emmanuel Macron, az EU soros elnöke beszédet mondott az Európai Parlament plenáris ülésén.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: macron,még egy nagyot csavarni is fog a vikitek tökén,ha már a terveiröl mesélsz.. :)
kissé felnőttem
@csak úgy...: VALÓ IGAZ lesz herevasalás nagy tévedés hogy a kettő birja egymást orjási téveszme csak a viki agyában él ez.
kereső
Kishenceg! Franciaországban elnök választás lesz. Macron úgy tűnik nyerésre áll. Nem engedheti meg magának, hogy a Liberté !őshazájában elkövesse azt a hibát, hogy egy fasiszta, autokrata(egyeduralmi)rendszert támogasson, amely felszámolta a demokráciát, és köp egy nagyot a jogállami elvekre, és amely most azon munkálkodik, hogy mindaz eljöjjön Európában, ami Magyarországon megtörtént.Ez nem Unió, hanem Európa halálát is jelenthetné végső soron. Na, de akar-e Európa fasizmust? Akar- Európa háborút? Nem hiszem.
verőce21
@kereső: Inkább az a kérdés, akar-e Macron támogatókat az energetikai terveihez, a francia hegemóniához, a német túlsúly megtöréséhez, stb.!

Majd más előhozza a Deep State akaratát újra a magyar-lengyel szövetség megtöréséhez, ha akarja..., vagy lesz még lehetősége rá...! :)
Hááááá...Háááááááá...Hááá...! :)
kereső
@verőce21: Ne álmodozz a német "hegemóniáról"- az elúszott Merkellel.Energetiaki tervek?- az atomerőműre gondolsz? Háááááát, a franciáknak van egy olyan zöld tervük, hogy bezárják az erőműveiket- erről már döntöttek, 2025-ben kezdik. Nem hiszem, hogy különösebben támogatnák egy csornobil tipusu atomerőmű megépitését európa közepén.
Lengyelek- a lengyelek inkább az USÁ-hoz dörgölődznek, és mert hatalmas az orosz utálat náluk, ezért nem hiszem, hogy sokáig támogatják orbánt, aki egyre inkább elmerül a poszt szovjet diktatúrák barátságában.
Minden esetre Macronnak a honi választás megnyerése az elsődleges, nem holmi orbán szavazat az Eu-ban. Főleg úgy, hogy a csalással megvádolt Le Pen , Macron ellenfele orbán jó barátja.
verőce21
@kereső: "Macronnak a honi választás megnyerése az elsődleges..." - éppen a honi választás megnyerésében támogatja Őt OV., ha erősíti pozícióját az eu-s hegemóniában...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.