Mindennek van egy hátulütője, ez alól a koronavírus sem kivétel. A koronavírus már lassan két éve félelemben tartja a világot. Most azonban megtalálhatták a gyenge pontját, ami még nagy előnyünkre is szolgálhat. Az EurekAlerten írt arról, hogy az olyan légúti vírusok esetében, amelyek túlzott gyulladásos immunválaszt okoznak, egy vírusfehérje lehet a kulcs az elpusztításukban. Az RSV vírusban, ha kiiktatjuk az úgynevezett NS2 fehérjét, a szervezet megsemmisíti a veszélyes testet még a túlzott gyulladásos reakció bekövetkezte előtt.

Forrás: promotions.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Végre más irányból is kezdik megközelíteni a vírust, nem csak oltás tekintetében. Nagy dolog nyilván, hogy sikerült megfékezni velük a járványt amennyire csak lehetett, de fontos a tovább lépés, mert az nem lesz sosem megoldás, ha 4-6 havonta oltatni kell, maga az immunválasz is képes legyengülni egy idő után miatta.
division
@nemkati: Meg a sós tengervíz. Mindent megöl, azt is aki fogyasztja:-)) Lenkei doktor ajánlásával...
magyar1
@division: jan,20.ra? -a múltkor mikor ezt írtam, hogy olyan lesz mint az antibiotikum, hogy már a szuperbaktériumok jönnek létre és nem hat akkor még hülyének néztél, most meg te is ezt mondod a sokadik oltásról?
division
@magyar1: A túl sok oltással sosem értettem egyet, azaz amikor 4 havonta oltani kell, ez nem lehetett soha a tudósok számára sem a végső megoldás. Olyanná kell válnia mint az influenza, de ehhez azért jó lenne, ha mindenki beoltatná magát legalább háromszor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.