A naplójában írta meg.

Öngyilkossága előtt vallott Gabby Petito vőlegénye: ő ölte meg a fiatal lánytFotó: YouTube

Közleményt adott ki az FBI Brian Laundrie és Gabby Petito halálának ügyében. Eszerint mielőtt Laundrie öngyilkos lett, a naplójában leírta, hogy ő a felelős menyasszonya haláláért – írja a hvg.hu a CNN információi alapján.

A naplót még októberben találták meg Laundrie maradványai mellett a floridai Myakkahatchee Creek Környezetvédelmi Parkban, de azóta több hírt nem adtak róla. Laundrie mellett egy pisztoly is volt, később kiderült, hogy a saját kezével vetett véget az életének.

Az FBI pénteken azt is közzétette, hogy a halálesettel kapcsolatos nyomozást „a közeljövőben lezárják”. A vizsgálat ugyanis Brian Laundrie-n kívül nem azonosított más személyt, aki közvetlenül érintett lehet Gabby Petito tragikus halálában.

A 22 éves Gabrielle Petito eltűnését szeptember 11-én jelentették be a szülei, tizenegy nappal azután, hogy vőlegénye, Brian Laundrie egyedül tért vissza közös, országjáró nomádtúrájukról. A nő holttestét később megtalálták egy wyomingi nemzeti parkban, ám Brian Laundrie addigra eltűnt, a rendőrség nagy erőkkel kereste, noha hivatalosan nem gyanúsították semmivel. 

Forrás: hvg.hu
Fotó: YouTube

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.