Most adottak a külső feltételek: Európa és Amerika az ellenzéki összefogás és közös miniszterelnök-jelöltje mellett áll. Most megint ránk és a lengyelekre figyel a világ, mint 1989-ben. Képesek leszünk-e végre az egyeduralmi rezsimek bástyáit ledönteni? Ehhez most adottak a külső feltételek: Európa és Amerika az ellenzéki összefogás és közös miniszterelnök-jelöltje mellett áll. Magyarország 1989-ben élt a történelem adta rendkívüli idejével: békésen rendszert váltott. Demokráciát kezdett építeni diktatúra helyett, Nyugathoz csatlakozott Kelet helyett, főutat választott mellékút és zsákutca helyet

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Hogy mennyire csalfa és vak azt nem tudom, de a remény az remény

A Népszava főoldaláról:
„Lengyel László: Képesek leszünk végre ledönteni az egyeduralmi rezsimek bástyáit?
SZÉP SZÓKENTAURBESZÉDORBÁN-RENDSZERELLENZÉKINFLÁCIÓRENDSZERVÁLTÁSOK
Most adottak a külső feltételek: Európa és Amerika az ellenzéki összefogás és közös miniszterelnök-jelöltje mellett áll.”,
és
„Nem fogunk pénzt kapni az EU-tól vagy csak keveset, aztán mehetünk szórakozni Vlagyimir Putyinnal
GAZDASÁGRÓNA PÉTERMAGYARORSZÁGKÖZGAZDASÁGEURÓORBÁN-KORMÁNY
A magyar társadalom többségének jövedelme nem éri el az uniós szegénységi küszöböt. Ez is oka annak, hogy versenyképességi hátrányunk növekszik. Róna Péter közgazdász szerint az Orbán-kormány osztogató kampánypolitikája ezen érdemben nem segít.”.
illetve
„Égette a pénzt az Orbán-kormány, és már idén is elkezdte a trükközést
GAZDASÁGÁLLAMADÓSSÁGÁLLAMHÁZTARTÁSI HIÁNYKÖLTSÉGVETÉSMAGYARORSZÁG
A magyar államadósság nőtt a leggyorsabban az Európai Unióban tavaly a harmadik negyedéves adatok szerint. Eközben a kormány 5 ezer milliárddal költött többet a költségvetési törvényben engedélyezettnél.”!!
Pálinkás Pál
most mondom, nem...rögtön itt a maki-baj..,.a biciklis tahó...no és az lmp...aki azzal kampányol hogy 30 km lesz lakott területen a megengedett sebesség, plusz útdíj..noormális?..
Gazella
@Pálinkás Pál: he?? 30 km/óra??? Ez lmp találmánya??? Na ezt megnézném Bp-n... ahol olyan kavalkád dugó van hogy inkább tömegközlekedem. Ugyanis átlag 70 km/óra megy a kocsisor..
Rizikó
Képesek leszünk. Egyetlen egyszer sem engedjük a libsi diktatúrát hatalomra jutni.
lampa laz
"Nem lehet észrevétlen és büntetlen 12 éven keresztül kirabolni egy országot. Ha van sorozatgyilkos, akkor van sorozatrabló is. És a mi családi sorozatrablónk fényes nappal, dicsekedve követte el rablásait. Egy kastély is sok, de 14 a trónörökös, marbellai párnak! Elfoglalni a Balaton és a Velencei-tó néhány üdülőjét, kikötőjét se semmi, de megszerezni az egész Balaton-partot, a Velencei-tavat! Ellopni az európai pénzek harmadát is ronda dolog, de az egészet: minden pályázaton mindig nyerni!? Amerre a szem ellát, az Orbán-klán birtokai húzódnak. És ne gondoljuk, hogy nem rabolja ki a saját tulajdonos középosztályát, saját választóit! Nincs olyan stratégiai ágazat, nincs olyan szolgáltatás, ahová be nem települtek. Nem száz-, hanem ezermilliárdok halmozódtak fel egy kézben. "Én már nem Magyarországra, hanem Orbán-országba megyek hozzátok" – mondja lengyel barátom. Kíváncsian várom, hogy mit válaszolnak majd a helyi hatalompárti jelöltek arra az egyszerű kérdésre: Kié ez a kastély? Kié ez a bank? Kié ez a szálloda? Kié itt minden? Mészáros és Tiborcz néven a miniszterelnöké, a többi néven a kláné. Miközben minket válság sújtott, te gazdagodtál! Mennyit kaptál azért, hogy a szemünkbe hazudj!"
Pont így van és ennek örül a sok idióta fideszre szavazó alattvaló barom. Orbánország, ajlavjú viktor, h rohadj meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.