A baloldali miniszterelnök-jelölt által vezetett hódmezővásárhelyi önkormányzat ismét a kórháztól követel pénzt. A piaci alapon működő egészségügyet méltató Márki-Zay Péter korábban egy fórumon keményen beleszállt az intézménybe, mellyel egy időben perben is állt. Most a város harmincmilliós bérleti díjat számlázott a kórháznak. Sok évre visszamenőleg követel 30 millió forintot a Márki-Zay Péter polgármester vezette önkormányzat a hódmezővásárhelyi kórháztól, az udvart alkotó parkoló, belső utak, járdák használata címén – tudta meg a Mandiner. A sarcként is felfogható követelmény annak fényében is vizsgálandó, hogy nemrég már vívott ilyen csatát az ellenzéki városvezető, miniszterelnök- és parlamenti képviselőjelölt az egészségcentrummal, 140 millió forintot követelve egy kórházfejlesztés miatt az utcán dolgozó daru egy éves területhasználatáért. Utóbbi sarcolási kísérlet már elbukott – e cikkben még visszatérünk az esetre –, ám

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is @kissé felnőttem: @Macskaszem: @Béla333: @namihami: @nemkati: @szegfue: @CsipkeRózsa: @dr. prédikátor: @nezelodo: @tudode: @134.bátor: @sgl:@Toller Béla: ? @Giovanni Alba: ?
Néro
Szolnokon a Hetényinél 10 éve fizetni kell ezt a sarcot a Fityma városnak. Még éjjel is.
Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.