A jelenleginél súlyosabb büntetést, életfogytiglani börtönt szabnak ki azokra a pedofilokra Oroszországban, akik az elítélésük után ismét gyerekeket zaklatnak – közölte az RT internetes oldala. A törvénymódosítás arról is rendelkezik, hogy a visszaeső bűnelkövetőket az Északi-sarkvidékre vagy Szibériába küldhetik kényszermunkára. A Duma elnöke, Vjacseszlav Volodin ennek kapcsán az orosz médiában azt mondta, „bányákban fogjuk dolgoztatni a pedofilokat. Ez sokkal keményebb, mint a halálbüntetés“.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
Egy magán óvodában BLM szlogenek skandálására és 'tüntetésre' kényszerítették az óvodásokat.

Egy washingtoni magániskola, amely a társadalmi aktivizmust erőlteti, és évente nagyjából 40 000 dollárt számol fel az óvodai programjukban részt vevő gyerekekért, felvonulást tartott, ahol az óvodások tiltakozó táblákat vittek és azt skandálták, hogy „Black Lives Matter”. „ Bár a videó pontos dátuma nem világos, a Parents Defending Education múlt pénteki sajtóközleményében azt írta, hogy más, a ”Black Lives Matter„ aktivizmust hirdető iskolákkal együtt országszerte skandálták a BLM szlogeneket.
durbincs
@Pipás: mint maga ? Gyurka pinzin ?.. szerencsétleneknek 4-5 napjuk van ? űtödött ? mit néz maga ? a kútmélyit ?
nezelodo
Húúú, hogy beizzott ez a félkegyelmű hal! Vagy csak alágyújtott a gülüszemű, hogy csipkedje magát? Lehet, hogy hamarosan ropogósra sül? Mindenesetre már jó büdös! Akkor hogyan fog örülni, ha megsütik, amikor Orbán a szibériai bányákból menekíti azt a romlott társaságot, mint a Kaletát az amik elől!?
Klubtag
@Emmersson71: ...Sztálin erre kidolgozta a megfelelő módszert, Putyinnak csak elő kell venni és leporolni. Ez sem lesz nehezebb, mint a mérgezés, amiben ő a XXI. századi csúcstartó...
durbincs
@Klubtag: Mert maga Leugatja - feljelenti a Poligráfot ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.