A jelenleginél súlyosabb büntetést, életfogytiglani börtönt szabnak ki azokra a pedofilokra Oroszországban, akik az elítélésük után ismét gyerekeket zaklatnak – közölte az RT internetes oldala. A törvénymódosítás arról is rendelkezik, hogy a visszaeső bűnelkövetőket az Északi-sarkvidékre vagy Szibériába küldhetik kényszermunkára. A Duma elnöke, Vjacseszlav Volodin ennek kapcsán az orosz médiában azt mondta, „bányákban fogjuk dolgoztatni a pedofilokat. Ez sokkal keményebb, mint a halálbüntetés“.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Tartsátok akkor meg magatoknak a köpcöst, mert ő sokat kampányol kisfiúkkal. Lehetőleg életfogytiglan, de ha "visszaeső " !!! lenne, akkor a sarkkörön túlra! DDD ?Minyimum -50C° -ra hitelesíteni.
elmúlt karácsonyok szelleme
Kaleta Gábor azóta mit csinált?
Egy pedofil pedofil marad!
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 20:24
Remélem már a gulágról firkálsz idióta,a fene az anyád.
nezelodo
Húúú, hogy beizzott ez a félkegyelmű hal! Vagy csak alágyújtott a gülüszemű, hogy csipkedje magát? Lehet, hogy hamarosan ropogósra sül? Mindenesetre már jó büdös! Akkor hogyan fog örülni, ha megsütik, amikor Orbán a szibériai bányákból menekíti azt a romlott társaságot, mint a Kaletát az amik elől!?
Klubtag
@Emmersson71: ...Sztálin erre kidolgozta a megfelelő módszert, Putyinnak csak elő kell venni és leporolni. Ez sem lesz nehezebb, mint a mérgezés, amiben ő a XXI. századi csúcstartó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.