Ami egyébként érthető. Végül is kultúráltan végezte a híressé vált performanszát: olvasott közben. Na, de nézzük a tíz lehetséges, szigorúan komoly, politikai elemzői reakciót! 10. Markában tartja az eredményt 9. Csak nehogy bevezesse a félpuha kulturális diktatúrát! 8. Végre csurran-cseppen egy kis állami támogatás a Pa-Dö-Dö-nek 7. Gréczy kinevezése nagyon jól sült el. 6. Hát persze, mert a kurátorság nem jött össze neki 5. Vajon szabad kezet kap? 4. Gréczy kompromisszumképes. Nem képviseli mereven a DK kultúrpolitikáját 3. Gyurcsány kézivezérlésre kapcsolta a futóbolondot 2. Ki akarják verni Orbánt a hatalomból

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is @kissé felnőttem: @Macskaszem: @Béla333: @namihami: @nemkati: @szegfue: @CsipkeRózsa: @dr. prédikátor: @nezelodo: @tudode: @134.bátor: mert ez most magukról szol ?
durbincs
@koszpeko: @koszpeko: csilletöcskölésközbe ? ejnye ejnye 50Iq-s ? igaz @Giovanni Alba: @odst: ,?
durbincs
@Néro: mert maga buznyák ? igy külön is félhet ?
durbincs
@csipetke: @Lepényleső: @nezelodo: Majd esznek denvér-farhátat mint maguk ? Generáciokon keresztül ? 50 IQ-s ?
durbincs
@Istenakinincsen: @human: mert maguk a bányás 50IQ-s Neandervölgyiek ?
durbincs
@Eladott Ország: ez má olyan ütődött cibere mint csak maga ? nem ? @Eladott Ország: ? + 1@kula: @bakcsubakka: @Pági: @Havanagi: @CsipkeRózsa: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.