Szervusz Klárikám!   Halljuk, olvassuk, és sajnos látjuk is, hogy újra Magyarországon rontod a levegőt. Erről itt írtunk, biztos olvastad már, Klárikám: https://mindenszo.hu/megbukott-es-most-hazajon-akkorat-bukott-a-bolgar-no-brusszelben-hogy-inkabb-hazajon/     Ugye olvastad? Mondd, hogy olvasol minket! Két baj is van azzal, hogy hazajöttél, Klárikám. Mondjuk is gyorsan. Nem

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@kissé felnőttem: @Istenakinincsen: @human: mert maguk a bányás 50IQ-s Neandervölgyiek ? A Tramlik ?
kissé felnőttem
te meg mentél volna a hindenburggal amikor égett trogerka orbánc nyalonc senkiházi ennyire tellik ha téged kell dicsérni fejet lenke néni
durbincs
@Kula .: Ez van ? ha kulából akarnak várat építeni ? mint ez a @kissé felnőttem: nevű ? a Csilletöcskölő kecskés ? Zseni ?+@Istenakinincsen: @Clavigo: @koszpeko: @Emmersson71: @justhpeter: @human: @Eladott Ország: @Lepényleső: ?@bakcsubakka: @nezelodo: @percsi: @Katalina62: @Aki Én: @lusta: @Aki Én: @Yoda69: @Nessy: @sgl: ?@csipetke: @RonaGyuri: @CsipkeRózsa:
durbincs
@Eladott Ország: ez má olyan ütődött cibere mint csak maga ? nem ? @Eladott Ország: ? + 1@kula: @bakcsubakka: @Pági: @Havanagi: @CsipkeRózsa: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.