Szervusz Klárikám!   Halljuk, olvassuk, és sajnos látjuk is, hogy újra Magyarországon rontod a levegőt. Erről itt írtunk, biztos olvastad már, Klárikám: https://mindenszo.hu/megbukott-es-most-hazajon-akkorat-bukott-a-bolgar-no-brusszelben-hogy-inkabb-hazajon/     Ugye olvastad? Mondd, hogy olvasol minket! Két baj is van azzal, hogy hazajöttél, Klárikám. Mondjuk is gyorsan. Nem

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...nem tetszik de nekem egyforma balfasz az is aki egyik oldalt pocskondírozza aljasúl és az is aki a másikat.
...és én nem fizetek senkit de te mennyiket szoktál adni ?
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Te is fizetsz, hiszen az adód benne van a közpénzben, de neked tetszik, akkor fizess, nekem nem tetszik, nem fizetnék, ha nem vennék el tőlem is az adómból.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...nyugodj le...még rémekkel fogsz álmodozni...:)
kissé felnőttem
te meg mentél volna a hindenburggal amikor égett trogerka orbánc nyalonc senkiházi ennyire tellik ha téged kell dicsérni fejet lenke néni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.