Vlagyimir Putyin elmondta, hogy Moszkva figyelmesen tanulmányozza az Egyesült Államok és a NATO által a biztonsági igényeire küldött válaszokat, de már most nyilvánvaló, hogy az orosz aggályokat a felek figyelmen kívül hagyták.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Ne azt nézzék, hogy mit mondok, hanem azt, hogy mit csinálok!""
Szűzanyám, ezek már egymástól tanulnak? Az ánuszon keresztül a nyállal együtt a szöveg is felszívódott?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Jó eredmény ez az olcsósított gázár és a mennyiség is. Ebből lehet jóárasítva eladni a megszorított Nyugatnak...!
Ami azt jelenti, hogy az EU a f@szára húzhatja az újjáépítési alapját... :)
CsipkeRózsa
"Sz. Bíró Zoltán: Orbán nagyot hibázott Putyinnál

A szakértő szerint a kormányfő azt hiheti, Putyin barátjaként ő is nagyobbnak látszik.

Sz. Bíró Zoltán a Klikk FM Politikai nagyító című műsorában cáfolta, hogy Orbán Viktor békemisszióra ment Moszkvába. Az Oroszország-szakértő szerint magyar részről semmi sem indokolta a „zarándoklat” időzítését, a missziós küldetés csak egy fedősztori. Noha a magyar kormányfő köszönte meg a tanácskozás lehetőségét, a találkozóra egyértelműen Vlagyimir Putyinnak volt szüksége.

Ő egy NATO-tagállam vezetője előtt bírálhatta úgy a szövetséget, hogy Orbán Viktor

egy pillanatra sem érzete feladatának, hogy a pontatlanságokat vagy a valótlanságokat helyre tegye. (…) Ez súlyos politikai hiba és a nyugati világgal való szolidaritásnak a feladása Orbán részéről.

Sz. Bíró Zoltán az ukrán konfliktusról azt mondta, nehéz egy autokrácia első számú vezetőjének az érzelmi világát kifürkészni, mégis úgy véli, nem lesz háború, mert az súlyos következményekkel járna Oroszországra nézve.

A történész a HVG-nek azt mondja, az Orbán-kormány hibát követ el, amikor a kárpátaljai magyarság sérelmeire hivatkozva nem áll az „éppen élet-halál harcát vívó” Ukrajna mellé. Szerinte az a helyes, hogy Bukarest és Varsó most támogatja Kijevet, noha a magyarnál jóval nagyobb Ukrajnában a román, lengyel kisebbség. Ők abból indulnak ki, a helyzet rendeződése után könnyebb lesz megoldást találni a nemzeti kisebbségek ügyére.

Az egyetemi tanár hangsúlyozta, nem lehet tudni, a magyar kormány számol-e Kárpátalja visszaszerzésével, de vannak olyan gesztusok, mondatok, amelyek csak azzal magyarázhatóak, hogy fenn akarják tartani a lehetőségét,

hogy ha a »dolgok úgy alakulnak«, Ukrajna egy része akár hozzánk is kerülhet.

Sz. Bíró Zoltán szerint a kétértelmű retorika is megengedi ezt a feltételezést. Az uniós szankciók megszavazása és utólagos bírálata Orbán Viktor és Szijjártó Péter részéről a Kremlnek szólt.

Ez az EU egységéből folyamatosan kilógó...
kissé felnőttem
@verőce21: szerinted mi az olcsó gázár tán akkor úgy kellene elolvasni hogy Bjeloruszijának 1/5 ért adja nem rólunk szolt az 1/5 semmi cicó meg kedvezmény
verőce21
@kissé felnőttem: kímélj meg minket magadtól te gyökér...!
kissé felnőttem
@verőce21: magadról mesélsz csak hazudoztok, jó pénzért segget nyalva, miért böfögtök bele mindenki hozzászólásába ??? ostobák vagytok csak nem egyéb és a politika mindenkié ki elkerüli ki leszarja ti meg átformálva idehazudjátok ennyi gyökér, ha érted ha nem is.
Néro
Nekem alapvetően a T34-es aggályos meg főleg a továbbfejlesztett változatai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.