Kanadai őrnagy: "Felszólítom katona- és rendőrtársaimat, hogy most álljanak fel és védjék meg szeretteiket a kormány által ránk erőltetett orvosi zsarnoksággal szemben! Választanod kell! Azt mondom válaszd a családodat, barátaidat, közösségedet és védd meg őket! Jó napot emberek! Stephen Chledowski őrnagy vagyok. 20 évet szolgáltam a kanadai fegyvereserőknél. Kitüntetéseim vannak valamint diplomám van politikatudományból. Több katonai parancsnoki beosztást betöltöttem. Sűrgős üzenetem van minden kanadainak! Majdnem 2 éve választott kormánytisztviselőink a félelmet fegyverként használják.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@vacsi: Az lehet, de az orvostudományról halvány fingja nincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
"diplomám van politikatudományból." - azaz ért hozzá...
division
@vacsi: Az lehet, de az orvostudományról halvány fingja nincs.
vacsi
@division: Igen, én is így gondoltam!
Gazella
@division: ne légy ebben olyan biztos!!
Csizmás Kond
A jog nem föltétlen egyenlő az egészség védelemmel...mert önmagadat jogod van védeni úgy hogy beoltatdod vagy úgy hogy nem de nincs jogod a rossz döntésed következményei után követelőzni vagy másokat veszélybe sodorni...tehát ez az ilyen vergődés csak nyafogás.
Amúgy ő mint fegyveres alakulati alkalmazott és hangoztatott szabad ember mindent parancsra csinál...persze önszántából de nem vállogathat tehát akkor hol van az általa kért jog
Németh István
Ez a faszi éppen olyan hülye lehet mint nálunk az ellenség > a kommunista, fasiszta nyilas-rasszista, náci tetvek és vezetőik! > értitek? A kanadaiak, türelmes emberek, de ha beszarnak a járványtól nagyon szeretnek lövöldözni! JA!! és elég jól lőnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.