Kanadai őrnagy: "Felszólítom katona- és rendőrtársaimat, hogy most álljanak fel és védjék meg szeretteiket a kormány által ránk erőltetett orvosi zsarnoksággal szemben! Választanod kell! Azt mondom válaszd a családodat, barátaidat, közösségedet és védd meg őket! Jó napot emberek! Stephen Chledowski őrnagy vagyok. 20 évet szolgáltam a kanadai fegyvereserőknél. Kitüntetéseim vannak valamint diplomám van politikatudományból. Több katonai parancsnoki beosztást betöltöttem. Sűrgős üzenetem van minden kanadainak! Majdnem 2 éve választott kormánytisztviselőink a félelmet fegyverként használják.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@vacsi: Az lehet, de az orvostudományról halvány fingja nincs.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Kanadai őrnagy: "Felszólítom katona- és rendőrtársaimat, hogy most álljanak fel és védjék meg szeretteiket a kormány által ránk erőltetett orvosi zsarnoksággal szemben! Választanod kell! Azt mondom válaszd a családodat, barátaidat, közösségedet és védd meg őket!

Jó napot emberek! Stephen Chledowski őrnagy vagyok. 20 évet szolgáltam a kanadai fegyvereserőknél. Kitüntetéseim vannak valamint diplomám van politikatudományból. Több katonai parancsnoki beosztást betöltöttem. Sűrgős üzenetem van minden kanadainak! Majdnem 2 éve választott kormánytisztviselőink a félelmet fegyverként használják. Pénzügyi és fizikai erőszak megfélemlítés technikáját alkalmazzák ellenünk, hogy megfeleljünk bizonyos ismételt egészségügyi követelményeknek. A gyermekeinknek sokszor elmondjuk, hogy a zaklatás helytelen. Tudjuk, hogy így van, de mégis megengedjük, hogy zaklassák gyermekeinket is. Vezetőink ezt tették velünk is. Tudatosan és ismételten megsértették a kanadai jogok és szabadságjogok chartájának legfelsőbb törvényeit valamint más aláírt nemzetközi emberi jogi megállapodásokat. A biztonságra hivatkozva a szabadságjogokat fokozatosan elvették és csak jutalmakkal csalogatva kaphatsz vissza belőlük apró morzsákat. Az állandóan változó szabályoknak és egészségügyi előírásoknak való megfelelés zsarnokság és nem demokrácia. Az ember eredendően szabad. Az alapvető emberi szabadságjogaidat nem lehet elvenni. Nem szabad és nem lehet ezeket a jogokat elnyomni. A kormány és azok a politikusok, akik ezt támogatják tudatosan elárultak téged, becsaptak téged és elnyomják ezeket az alapvető emberi szabadságjogokat. Elárultak a "biztonság" hazugságára hivatkozva.
A katonai ünnepi megemlékezéseken ezek a képmutató politikusok szépen szónokolnak, hogy katonáink mily dicső, bátor módon harcoltak anno a szabadságért, a szabadságunkért miközben ezek a hazug csalók elárulnak minket és elveszik a szabadságunkat. Jelenleg is aktívan dolgoznak, hogy elnyomjanak minket. Szolgáltam Afganisztánban, Koreában, ahol...
vacsi
"diplomám van politikatudományból." - azaz ért hozzá...
division
@vacsi: Az lehet, de az orvostudományról halvány fingja nincs.
vacsi
@division: Igen, én is így gondoltam!
Gazella
@division: ne légy ebben olyan biztos!!
Csizmás Kond
A jog nem föltétlen egyenlő az egészség védelemmel...mert önmagadat jogod van védeni úgy hogy beoltatdod vagy úgy hogy nem de nincs jogod a rossz döntésed következményei után követelőzni vagy másokat veszélybe sodorni...tehát ez az ilyen vergődés csak nyafogás.
Amúgy ő mint fegyveres alakulati alkalmazott és hangoztatott szabad ember mindent parancsra csinál...persze önszántából de nem vállogathat tehát akkor hol van az általa kért jog
Németh István
Ez a faszi éppen olyan hülye lehet mint nálunk az ellenség > a kommunista, fasiszta nyilas-rasszista, náci tetvek és vezetőik! > értitek? A kanadaiak, türelmes emberek, de ha beszarnak a járványtól nagyon szeretnek lövöldözni! JA!! és elég jól lőnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.