Kamala Harris azt mondta, példátlan büntetést kap Oroszország, ha megtámadja Ukrajnát.

Az Egyesült Államok alelnöke megfenyegette Vlagyimir PutyintFotó: THOMAS KIENZLE / AFP

Soha nem látott súlyosságú gazdasági büntetőintézkedésekkel válaszol az Egyesült Államok és szövetségeseinek egységes közössége, ha Oroszország ráront Ukrajnára – jelentette ki Kamala Harris amerikai alelnök szombaton az 58. müncheni nemzetközi biztonságpolitikai konferencián.

Kamala Harris a világ legrangosabb biztonságpolitikai fórumán elmondta, hogy országa továbbra is nyitott az egész Európa biztonságát fenyegető orosz-ukrán konfliktus diplomáciai megoldására – adta hírül az MTI. Figyelmeztetett:

ha viszont Oroszország ismét támadásra vetemedik Ukrajna ellen, „gyors, kemény és egységes” gazdasági szankciók következnek, amelyek Oroszország pénzügyi rendszerét és kulcsfontosságú iparágait sújtják.

A gazdasági büntetőintézkedések mellett tovább folytatódna a NATO keleti szárnyának megerősítése is – fejtette ki az amerikai alelnök, hozzátéve, hogy a térségbe érkező katonák ugyan nem harcolnának Ukrajnában, de a NATO-tagállamok területének „minden egyes négyzetcentiméterét megvédik”.

Forrás: MTI
Fotó: THOMAS KIENZLE / AFP

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Putyin azóta is röhög a félnigger ribancon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
Putyin azóta is röhög a félnigger ribancon!
verőce21
Joe Biden új vezetőt nevezett ki az Amerikai Egyesült Államok nukleáris hivatalának élére. Az új vezető – saját önmeghatározása szerint – nem bináris, transznemű homoszexuális.

Ebben végül is már nincsen semmi újdonság, az lenne a furcsa, hogyha nem egy ilyen identitású embert neveznének ki magas hivatali rangra. Igen ám, de az új vezető azt is elmondta már magáról, és számos fénykép tanúskodik erről a szokásáról, hogy ő a szexnek ezt a kicsit bizarr, ilyen szado-mazósba meg kikötözősbe hajló módját szereti, ráadásul az a kedvence, hogyha a partnerei kutyának vannak öltözve, és ő pórázon sétáltatja őket.
Ilyen felvételek garmadával találhatók az új vezetőről például a saját Instagramján.
Rizikó
@verőce21: Az egy beteg állat. Ennyi.
Dr Beviz Elek
CIA nekimegy az oroszoknak? Ez már nem a SZU!
Rizikó
@Dr Beviz Elek: El kell adni a palagázt és terjeszkedni kell. Ezek a kapzsi bankárok, spekulánsok szó nélkül feláldoznak bennünket a haszonért és a kamatért! Amerika valódi urai ők, a meg nem nevezhető háttérhatalom.
ómió
Úgy gondolja, hogy a hazugságterjesztés fenyegetőzéssel hatékonyabb?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.