A kaliforniai Egyetemes Élet Egyháza, egy felekezetektől független vallási szervezet, amelyben bármilyen hitű embernek lehetősége van felszenteltetnie magát, hogy esküvőket és más szertartásokat végezhessen. Most igen mókás félreértésbe állt bele.

25 év múlva mindenki meleg lesz az Egyesült Államokban – állítja egy jelentés

Fotó: 123RF.com

Az egyház hivatalos Twitter-oldala azután posztolt egy bejegyzést, hogy a Gallup legújabb kutatásából kiderült: ma az amerikaiak 7,1 százaléka vallja magát az LMBTQ-közösség tagjának, amely kétszerese a 10 évvel ezelőtt mért aránynak.

Első bejegyzésében az egyház úgy reagált, hogy “ha a jelenlegi trendek kitartanak”, akkor 25 év múlva az országban mindenki meleg lesz.

Az egyház logikája hibás volt. Bár az Egyesült Államokban a magát vállaló LMBTQ-népesség 10 év alatt valóban megduplázódott, ez annak köszönhető, hogy a Z generáció, azaz a felnőttek legfiatalabb generációja sokkal komfortosabb szexuális orientációja és nemi identitása felvállalásában, mint az őt megelőzőek.

“A Z generációból egyre többen érik el a felnőttkort. Ezek a fiatal felnőttek egy olyan időszakban válnak felnőtté, beleértve a szexualitásukkal vagy nemi identitásukkal való megbékélést, amikor az amerikaiak egyre inkább elfogadják a melegeket, leszbikusokat és transzneműeket, és az LMBTQ-személyek egyre nagyobb jogi védelmet élveznek a diszkriminációval szemben“

– állapítja meg a Gallup, majd hozzáteszi:

“Mivel minden tizedik ezredfordulós és minden ötödik Z generációs LMBTQ-nak vallja magát, az LMBTQ-amerikaiak aránya a közeljövőben várhatóan meghaladja a 10 százalékot“

A Gallup előrejelzése szerint az LMBTQ-közösséghez tartozó amerikaiak aránya a közeljövőben meghaladja a 10 százalékot – de a 100 százalékot biztosan nem fogja elérni.

A félreértés tisztázását követően az egyház hozzátette:

“Nyilvánvalóan jobbak vagyunk az emberek felszentelésében, mint a statisztikában!”.

Forrás: humenonline.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Na! A kínaiak a covidot, az amik meg - lemaradni nem akarván - a buzivírust "adják a világnak"?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@KisTehen: 17:12 A lényeg, hogy ezt sem értetted. Te ostoba marha...
Toller Béla
Vazze, nem jól olvastad: mindenkinek melege lesz ...nem meleg lesz mindenki ...Akkor nem lesz senki ...
ómió
Na! A kínaiak a covidot, az amik meg - lemaradni nem akarván - a buzivírust "adják a világnak"?
r2d2
Ááááááááááááááá! Nem kell annyi! 5 elég!
Csizmás Kond
" Egyetemes Élet Egyháza, egy felekezetektől független vallási szervezet. "
Na erre varrjatok gombot.
A másik... ha az amerikai buzik száma ma 7,1% ami a tíz évvel ezelőttinek a kétszerese akkor tízévenként dulázva 2032-re 14%, 2042-re 28%, 2052-re 56% és 206o körülre melegednek be teljesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.