Az EU bíróságának döntése alapján alkalmazható a jogállamisági mechanizmus, így megvonhatók az uniós támogatások. Az eljárás egyik szószólóját, Daniel Freund EP-képviselőt kérdezte legfrissebb számában a HVG hetilap.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazából egy Orbáni bon mot

pontosabban egy klasszikus – szokás szerint félreértett/félremagyarázott – mondás

Az egyik ismert mondás, amit Orbán előszeretettel szokott emlegetni: „a magyar utoljára megy be a forgóajtón, de biztosan elsőként jön ki”. Amit Orbán találékonyságnak vél, de NEM találékonyság!!! Hanem gátlástalanul törtető a jelentése, olyanok, akik mindenen és mindenkin átgázolnak!
Hogy ez miről ugrott be? Daniel Freund, az Európai Parlament zöldpárti tagja, a frakciók felett álló korrupcióellenes munkacsoport elnöke nyilatkozott a HVG-nek. A lényege: „a magyar kormánynak nem kell apropó, hogy EU-ellenes kampányt indítson”, s szinte alig van olyan alapvető írott és az európai polgári kultúrára jellemző íratlan szabály, amit ne sértenének meg! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.