Az orosz támadások miatt átszervezik az Egyesült Államok csapatait a NATO-szövetséges európai országokban.

Az amerikai hadsereg védi a NATO keleti határait, Magyarország is érintett

Fotó: Allison Joyce / AFP

John Kirby, a Pentagon szóvivője az AP beszámolója szerint az invázió csütörtök hajnali indulását megelőzően már arról beszélt, hogy az Egyesült Államok megítélése szerint az oroszok már készen állnak a támadásra, ami csütörtök reggel be is következett. 

Az USA egyben arról is döntött, hogy a NATO keleti határának védelmében átcsoportosít erőket, légerőt és szárazföldi csapatokat is.

Ez a lépés északkelettől délkeletig érintik a NATO határokat, így Magyarországot is.

Forrás: napi.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Jól védjétek nehogy egy migráncs is átjusson mert a bayerzsótfika félék habzó szájjal fognak üvöltözni rátok. Egy csomó agykárosult meg Orosz föderációba akar belépni úgyhogy nézzetek a hátatok mögé sűrűn mert ezek bármire is képesek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Még jó, hogy ők védik. Nem is Rémusz bácsiék a cserkészcsapattal.
New Dawn
@kulabombaafityiszre: Nem tehetek róla, ha nem érted a kialakult helyzetet. Senki nem örül ennek nyilván, hiszen ki akarna háborút (a vírusok óta az ember már el sem hiszi mondjuk, hogy fegyverekkel kell háborúzni), viszont valahol érthető az orosz reakció is. Hamar vége lesz ennek, amennyiben a NATO nem avatkozik közbe katonailag, de láthatóan nem is fog, mert nem hülyék ők sem.
libellle
@New Dawn: A NATO nem is avatkozhat ebbe a témaba.Ukraina nem NATO tag. De képzeld el ott abban az országban él paar román polgár. A kormányod állandóan a románokkal is harcban áll. A román kormány ugy dönt, hogy akkor elfoglalja azokat a területeket ahol a románok élnek mert meg kell védeni öket??? Na nagyon vicces lenne de rémélhetöen te abszolut megértéssel fogadnál egy ilyen lépest.
New Dawn
@m73: Mindenki azt szeretné, ha béke lenne. Most az oroszok elfoglalták Csernobilt is, ami már azért tényleg túl megy a határon.
surdilloFUJT
@New Dawn: putyin cár talán a végét érzi és gondolta megkoronázza többezer orosz és ukrán halottal!!!
Istenakinincsen
Az amerikai hadsereg háborúzzon inkább a saját kontinensükön.Amibe eddig beavatkoztak az csak bajt okozott,és nem csak nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.