A korábbi amerikai elnök a Fox News amerikai hírtelevízióban bírálta Joe Biden amerikai elnök Ukrajna orosz katonai megtámadására adott válaszát.

Trump: Ukrajna megtámadása nem történhetett volna meg az én elnökségem alattFotó: Steffen KUGLER / Bundesregierung / AFP

Trump az Axios amerikai hírportálon, Laura Ingraham beszélgetős politikai elemző műsorában, a The Ingraham Angle-ben szólalt fel. A szerda késő esti élő adásába betelefonálva „rettenetes dolognak” nevezte az Ukrajna elleni támadást, hozzátéve, hogy

„ez nem történhetett volna meg az én hivatali időm alatt”.

Donald Trump az interjúban Vlagyimir Putyin orosz elnökkel kapcsolatban kifejtette:

nem hiszem, hogy eredetileg is ezt akarta volna csinálni. Azt hiszem, akart valamit csinálni, aztán tárgyalásokat kezdeni róla, de aztán egyre rosszabb és rosszabb lett a helyzet. Látta a gyengeséget – amikor annak első jelei látszódtak Afganisztánban. Ahogyan Afganisztánból (az amerikaiak) kivonultak. Tényleg azt hiszem, ekkor kezdte azt gondolni, hogy ezt is megteheti.

A korábbi amerikai elnök hozzátette, hogy az Ukrajna elleni támadás „nagyon szomorú dolog a világ számára, az ország számára, és nyilvánvalóan nagyon szomorú dolog mindazok számára, akik fölöslegesen és indokolatlanul életüket veszítik majd”.

Forrás: MTI
Fotó: Steffen KUGLER / Bundesregierung / AFP

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

New Dawn
@RonaGyuri: Neked Donnie a másik neved?:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
New Dawn
@RonaGyuri: Neked Donnie a másik neved?:-))
RonaGyuri
@New Dawn: szaros bunkó pofa be, menj vissza orbán seggéhez! =))
colibri
Na, megszólalt ez az elszabadult hajóágyú. Ki kíváncsi az idióta pofájára? Bukott sz@r ember!
New Dawn
@RonaGyuri: Donnie, némi kultúrát próbálj már mutatni. Biztosan nem egyszerű neked, mivel már egy másik cikknél is bizonyítottad, de próbálkozz. Azért fura, hogy amikor valaki nem Orbánt okolja valamiért, az már csakis az ő seggnyalója lehet. Ennyit sikerült tanulnod mindössze vénségedre?
ómió
Viszont "nyomulós" Biden efftárs "kivívta" nekünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.