A meglehetősen képlékeny frontvonal ukrán oldalán a hírek szerint nagy számban ténykednek orosz diverzánsok. Akik sok jóra nem számíthatnak, ha az ukránok elkapják őket. !!! Magukat megadó földön fekvő embereket lőnek le az ukránok !!!

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@KisTehen: a diverzéns az nem katona, nem illeti meg semmiféle jog..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nos..jól teszik, az oroszok a támadók, nem az ukránok lövik moszkvát..nem láttam a blikket aggódni az ukrán civilekért..
Pálinkás Pál
@KisTehen: a diverzéns az nem katona, nem illeti meg semmiféle jog..
Rizikó
@KisTehen: Hagyd Palit. Fogalma nincs a hadijogról.
Az ukránok már eddig is sárosak népirtásban. Sok disznóság derül ki az orosz gyózelem után.
Pálinkás Pál
@KisTehen: no, akkor ugorj neki gyorsan,mi is az a diverzáns!!...te élvezed hogy ilyen ostoba vagy?...
Klubtag
Diverzáns = kártevő, (alattomban) fölforgató, aknamunkát végző személy, szabotőr
Kihirdetett hadiállapot esetén ezért bizony főbelövés jár és ezzel a diverzáns is tisztában kell, hogy legyen...az, hogy ha lelepleződik elkezd könyörögni az életéért, az más lapra tartozik, az nem megadás, amit a hadijog szerint tiszteletben kell tartani...gondolom én a (hála Isten) laikus
kotos
Biztosan sokan láttátok tegnap azt a videót, amikor egy páncélozott harci jármű, Kijevben lakótelepen magas házak között széles úton megy EGYEDÜL, aztán hirtelen kanyarodik és átmegy egy személyautón. (Van, aki szerint visszament és mégegyszer megtaposta.) Háborús bűncselekmény! - zengte az összes médium. Az oroszok! Az ukránok odarohantak és kimentették az élő öreget.
Nekem gyanús lett, hogy mit keres magában egy ellenséges nagyváros lakótelepén EGYMAGA egy ilyen izé, tank? NORMÁLIS?
Utána néztem "más forrásokban" is és ott azt írták, hogy 1. nem is tank, hanem egy Sztrela-10 föld-levegő rakétavető páncélozott harckocsi. 2. Ilyen az oroszoknak alig van, de az ukránoknak annál több. 3. Az eset akkor történt, amikor az orosz tankok még messze voltak Kijevtől.
Az már csak én teszem hozzá, hogy mi a fenének kellene egy orosz légelhárítót eldugni a házak közé Kijevben, ha egyszer már elpusztították úgyis a légierőt.
Pedig ezt nagyon szépen benyalta mindenki.
kissé felnőttem
ha megadják és ha nem akkor csak volt joguk..
Pálinkás Pál
@KisTehen: felforgató..bajkeverő, valamilyen szinten terrorista..mellesleg az egyenruhás katonát illeti meg a hadifoglyoknak járó bánásmód...kommandóst..különleges erőket a világ minden részén terroristaként kezelik...ha titkos akciót hajtanak végre..
Klubtag
@KisTehen: ...értem én a kiegészítésedet, de ha a diverziós cselekmény a polgári lakosság körében ill. ellen irányul - sokkal súlyosabb, mivel ilyen helyzetben az emberek sokkal kiszolgáltatottabbak - sem információjuk, sem eszközük nincs arra, hogy védekezzenek. Legtöbb ilyen esetben statáriális döntés születik, ami iszonyú, de azért mégsem tekinthető "háborús bűnnek" szvsz. Ha csak a fele igaz Putyin érveinek, amit "népírtás" néven emleget, akkor is van éppen elég "csontváz" Ukrajna szekrényeiben, amivel nemzetközi bíróság elé lehet vinni az ügyet és ott elégtételt szerezni. Szerintem nem a villámháború a megoldás - mint ahogyan ezt "bölcs vezérünk" is hangoztatja. Ha nincs fűrészelés (hadüzenet nélküli lerohanás) - nem keletkezik forgács sem...
kulabombaafityiszre
@KisTehen: tegnap, 16:41
hu.wikipedia.org/wiki/Statárium
"A statárium sajátos szabályok alapján történő rögtönítélő bíráskodást jelent."
Vitalij Klicsko, Kijev polgármestere a Bildnek azt nyilatkozta, Ukrajnának most az egész világ támogatására szüksége van.
Háborúban állunk, és a hazánkért harcolunk, azonnal fájdalmas szankciókat kell hozni Oroszország ellen
– mondta az egykori nehézsúlyú ökölvívó. A polgármester szerint Kijevben, ahol hajnalban statáriumot hirdettek ki, mindent ellenőrzés alatt tartanak, de az emberek érthető módon nagyon feszültek.
kereső
A csecsen halálosztag azért érkezett Ukrajnába putyin támogatására, hogy levadásszák az elnököt, és a kormány tagjait- családjait. Ne erről ennyit.
Dr. Proktor
Csak nehogy megsérüljön valaki szeme, mert akkor Gyurcsány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.