Vitalij Klicsko, Kijev polgármestere szerint az ukrán fővárost „bekerítették”, a civilek evakuálása nem lehetséges, „mert minden út el van zárva” – írja a 444.hu.

Kijev a humanitárius katasztrófa határán áll, megszakadt az élelmiszer ellátás

„Egy humanitárius katasztrófa határán vagyunk”

– mondta Klicsko vasárnap az Associated Pressnek. Kijevben továbbra is kijárási tilalom van érvényben, ez szerinte lehetővé teszi a hatóságok számára, hogy „szabotőrökre” vadásszanak az utcákon.

„Most van áram, van víz és fűtés a házainkban. De az infrastruktúra tönkrement, hogy élelmiszert és gyógyszereket tudjunk szállítani.”

Klicsko úgy fogalmazott, „ezért az üzenet mindenkinek az, hogy támogassuk együtt Ukrajnát”. Hozzátette, hogy „minden ukrán büszke arra, hogy független, büszke arra, hogy ukrán, és büszkék vagyunk arra, hogy saját országunk van”.

Forrás: 444.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: én csak azzal foglalkozok,hogy veletek idiótákkal mi lesz,ha putyin fölmondja a barátságot a zsebdiktátorotokkal?
te meddíg bírod majd a hajtást spenóttal? -és még csak az atomvillantást sem kalkuláltam belétek,szerencsétlenekbe!
csak úgy....
@KisTehen: ok. -ti majd állami pénzekböl pátyolgatjátok az ukrán menekülteket...,de mi lesz a dübörgésetekkel és az állítólagos európai vezetö szerepetekkel? tudom ,hogy nem tudlak meggyözni de attól független tudlak hülyének nézni ,ugye bocim...
no more
Magyarország tehetne ez ellen?
Tehetne, de nem tesz Orbán miatt.
Orbán egy tömeggyilkos - így is kell kezelni ezt gané szar embert''
human
Ez jó hír:

Vitalij Klicsko a Telegram-csatornáján, az Instagram-oldalán és a sajtósán keresztül is közölte, hogy nem igaz az, amit az Associated Press leírt: Kijev nincsen körbekerítve, és az emberek evakuálása sem lehetetlen. A polgármester szerint ezeket az információkat orosz oldalak terjesztik, és arra kért mindenkit, hogy ne higgyenek a hazugságoknak, és csak hivatalos forrásokban bízzanak.
no more
Küldeni kell nekik tejet, pékárut, húst.
Ez, Nyugat-Európa felelősége!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.