Carl Bildt svéd politikus és diplomata kijelentette, hogy Szerbia az Ukrajna elleni orosz invázióval kapcsolatos álláspontjával „kizárta magát az Európai Unióhoz való csatlakozási folyamatból" – vette észre az N1.

Szerbia nem vet ki szankciókat az oroszokra, ezért most elszálltak az EU-csatlakozási reményei

Fotó: MTI/Fischer Zoltán

„Ezzel a hozzáállással Szerbiát de facto kizárták az EU-csatlakozási folyamatból. Nem foglalhat helyet olyan állam az Unió új tagországai közt, amelyek nem osztják az alapvető értékeinket és érdekeinket”

– írta Bildt a Twitteren Michael Martens német újságíró és író tweetére reagálva.

A nyilatkozat azután született, hogy Aleksandar Vucsics szerb elnök a Nemzetbiztonsági Tanács pénteki ülésén bejelentette: Szerbia elismeri Ukrajna területi integritását, de nem helyez szankciókat kilátásba Oroszországgal szemben – írja a 168.hu.

Orbán Viktor nemrég arról beszélt, úgy véli, több komoly konfliktus van alakulóban Európában, köztük a Balkánon, ahol a megbékítés receptje egyszerű. Szerinte ez a gyors EU-tagságban és a Szerbiával való kiegyezésben mutatkozhat meg, majd hozzátette, sajnos nem ez történik.

Forrás: 168.hu

Címlapkép: MTI/Fischer Zoltán

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Grískáék ezt akarták meglett. Ott a képen meg a mitugrálsz kevlárhasú zsugorított fideszjézus meg megint árnyékra vetődött.
Ezt is ebaxta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Gazella: Gyagyásat láttál, bolsiék elmebetege!? Ha nem tetszett, miért nézel tükörbe? Vagy neked, idiótának, ott ígérték meglátni, netán meghazudni, hogy Koszovót is Putyin hasította ki Szerbiából? Nem lehet, hogy azok mégis az általad fényesre nyalt seggű amik voltak?
ómió
@Aki Én: Már megint az elmebeteg tetves bolsiságodat hazudnád másra, bolsiék fajkreténje!? Nem javul az állapotod? És még tetézed is? Kóros gyagyaságodban netán már te is a Putyinra hazudod, hogy Koszovót az általad is fényesre nyalt seggű amcsi efftársaid "hasították ki" Szerbiából? Ennyire "kedvedre volt" a "haladó agressziójuk", bolsi fajtetü!? Agydonorod meg még mindig sehol?
ómió
@Dr. Proktor: Észak-Korea, bolsiék gyagyása, lassan immár az efftársi őshazátok lesz! Még, ha a másokra hazudásán rugózol is! Lassan már nem marad más tér, ahonnét a tetübolsi alfajotokat ki ne ebrudalnák!
Aki Én
@ómió: Arra még nem gondoltál, te ipari félkegyelmű, hogy elmész Putyinért harcolni? Én támogatom.
ómió
@Aki Én: Legfeljebb, ha annyi eszem lenne, mint Maki efftársadnak meg nektek, bolsi fajkreténeknek (szóval zéró), akiket ő szintén "képviselve" küldené Ukrajnába a magyar katonát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.