Oroszország katonai ereje nem úgy teljesít, ahogyan arra számított. 

Vlagyimir Putyin orosz elnököt egyre frusztráltabbá teszi az Ukrajna ellen folytatott katonai küzdelme – írta meg az Index.

Az NBC News szerint miközben az orosz gazdaság példátlan globális szankciók alatt áll, katonai ereje pedig vélhetően nem úgy teljesít, ahogy arra számítottak, Putyin őrjöng a háttérben. Az orosz elnök emellett a koronavírus miatt továbbra is elszigetelve él.

Forrás: Index.hu

Címlapkép: ANDREJ ISAKOVIC / POOL / AFP

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Szatalin ís így kezdte az őrület felé vezető utat...győztek, de nagy ára volt...
Pálffy
Most jól megszívod haver, mint a torkos borz!
cikicakk55
@Horizont: Szerintem van az a pénz,amiért adnak ki híreket Putyinról és Orbánról is. Főleg így,hogy látják már a seggnyalók is,hogy vesztésre állnak az Isteneik.
csipetke
...mint a hülyegyerek,ha elvették a csattogós lepkéjét
Pálinkás Pál
senki nem sírna ,ha megdöglene, ez, meg az összes haverja..
Eladott Ország
@RonaGyuri: ma, 13:10 ☺ Orbán hazajött Putyin véleményével
varosikurir.hu/wp-content/uploads/2018/09/Orb%C3%A1n-%C3%A9s-Putyin.jpg
Orbán : „ az asztal hosszú volt, az elnökre vigyáznak, az mégse Magyarország, ahol a miniszterelnök néha kocsiba ül, mint én teszem, időnként testőrök nélkül... Orbitális hazudozó.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273205620_4577293315732004_3540086093668007867_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=PnEd5a8OUW8AX94tIqE&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8cMNvWIlXlWLLciup5tENnAMykIKaeox3jeeG8mdXdHw&oe=62230AEF
justhpeter
Ha a katonai eredmény miatt őrjöng, akkor megnyugodhat. Holnap után már katonákra sem lesz pénze... szerencsére. A katonák majd eladják az eszközöket az ukrán civileknek a szabad elvonulás érdekében és lesz pénzük vonatra hazafelé.
Dr. Proktor
Csak egy, egyetlenegy jól időzített agyvérzés és fellélegezne a világ!
tomsawyer - régről
Valószínűleg annyira kivan borulva, hogy atomóra pontossággal követi a haditervét, aminek második fázisa a bombázás.
Aki esetleg megint beleélné magát a történetbe: nem mentem fel Putyint, még mindig nem, de jelenleg ő a saját tervei szerint halad tovább, még akkor is, ha lassabban megy a dolog, mint remélte. Míg az EU jóemberkedik, ahogy szokott, (látszatgesztusok, aztán elhal a bürokrácia rögös útján a lendületesen induló kezdeményezés). Az ukránoknak az átlagember része retteg. Őket mélyen sajnálom mert semmiről se tehetnek és ott vannak kiszolgáltatva. Az ukrán vezetés meg továbbra is pr-kampányol és kisajtolja a helyzetből a maximumot, (filmszínész-üzemmódban), húzva az időt és látszatra tárgyalva. A nyugati média a sokszínűség és több oldalról megközelítés elvét elvetetve kizárólag egy narratívát tol, ahol kifejezetten egy betű sem igaz abból, amit az oroszok állítanak. (Azt, hogy Dombaszban ölték őket, lőtték és robbantgattak vagy, hogy betelepíti-e vagy sem az óvodába a tüzérséget az ukrán, hogy aztán, ha kilövik, akkor ukrán gyerekgyilkosnak mondják őket, ez már sose derül ki, mert ezt senki se akarja oknyomozni. Nem igaz és kész, ezzel el van intézve) mert ha egy betű igaz lenne, akkor a nemzetközi jogi megítélés máris megbillenne, ha esély van arra, hogy orosz nemzetiségű vagy orosz állampolgárságú embereket megöltek-üldöztek, akkor az, hogy odament, nem jobb és nem más, mint amikor az USA lovagol be valahová csillogó vértben szarrá bombázni a helyet. Akkor nem agresszor, vagy nem jobban, mint az USA korábban más esetekben.
Jelzem, ha valaki venné a fáradságot és utána menne, aztán kiderülne, hogy tényleg egy betű sem igaz (azaz orosz propaganda és hazugság az első betűtől az utolsóig, senki, soha nem bántotta az oroszokat Dombaszban), akkor legalább biztosan lehetne állítani, hogy ez a vén botoxos tényleg kizárólagosan egy szociopata kretén.
Ami meg az USA érdekszféra-átrendezési kísérletet illeti: azért nagyon vaknak kell lenni, hogy ez ne tűnjön fel.
magyar1
Nem értem, nincs ennek a Putyinnak gyereke? Nem érzi át hány fiatal hal meg akit a szülei siratnak egy értelmetlen háború miatt? Lakóházakra, civilekre lövet, azokra akik minden kormánydöntésben ártatlanok. A lakóházak meg főleg nem tehetnek semmiről.
Dr. Proktor
@tomsawyer - régről: ... csak annyit, hogy az általad említett két területen 3,2 mio ukrán és 800 ezer orosz él! Akkor most kihez tartoznának? Az oroszok még a szovjet időkben ugyanazt csinálták mint Csau elvtársad Erdélyben, beexportálták honfitársaikat! Aki meg orosz és ott született az harcol az oroszok ellen, védi szülőföldjét...
tomsawyer - régről
@Dr. Proktor: 1. Nincsenek elvtársaim.
2. Nem írtam arról, hogy kihez tartoznának a Donyec-medence lakói.
3. Azt írtam (máshol), hogy az oroszok által hangoztatott vádakat ki kellene vizsgálni. Roppant egyszerű, ha nem igazak, akkor máris befogják vele a szájukat. Ha meg igazak, akkor azon kell elfilózni. Köszönöm, de a racionalitás talaján állok e téren. Csak a bizonyítékok érdekelnek. Bemondásra sem azt nem hiszem el, hogy irtották ott az oroszokat, sem azt, hogy nem irtották, csak állítják ezt az oroszok. Jelenleg a németek szerint és az EBESZ szerint nem irtották, az oroszok szerint igen. Tény, hogy találtak 130 tömegsírt Donyecben február 12-én, ami némileg ellentmond a "nem irtották" narratívának, bár fel lehet úgy fogni, hogy csak hellyel-közzel irtottak. Már ha nem lenne ez a szóhasználat végtelenül cinikus és aljas.
Ez a kiindulópont. Ki lehet vizsgálni. Odaballagni, oknyomozni. Vannak olyan kamerák, amelyek megmutatják, mi van a föld alatt. Ha van még sír, megtalálják. Ezt a 130-ast is megnézik, igaz-e vagy sem. Odaballagnak, megnézik, mehet a Reuters is, meg az AP és a BBC. Lehet tűzszünetet kérni, amíg ez megtörténik. Nem bírom a bemondásokat, semmit se hiszek el, legyen alapos vizsgálat. Máris eldől, hogy széna vagy szalma. Ha nem igaz, egyszer s mindenkorra hazug jelzőt kap Putyin.
Sikerült most a szoftverre letölteni a programot vagy rebútolni kell ismét?
Megtennéd - ha megkérlek -, hogy nem társalogsz velem egyébként?
Ha tudtál arról, amit velem műveltek, akkor azért nem. Akkor egyszerűen nem szeretnék veled társalogni. Ha kussolták 10 évig, most már ehhez én ragaszkodnék, hogy a jövőben is maradjon így.
Ha pedig nem tudtál róla, akkor az a probléma, hogy már másodszor prejudikálsz. Emellett akinek kétszer kell egyet elmondani, annak szoftverhibája van. Töltsd le a netről az ingyenes új verziót, miután azzal sikerült frissítened, szólj. Fáraszt az egyoldalú gondolkodás, a kritikátlanul elfogadott tömegnarratíva. Köszönöm a figyelmed.
tomsawyer - régről
3. ponthoz: egyébként itt is ezt írtam 17:03-kor. Vizsgálják ki.
Nyilvánvalóan casus bellinek használta Putyin a 130 halottat a tömegsírban. Nézzék meg, igaz-e.
Ha igaz, van-e több is.
Ha nem igaz, máris megdőlt a meséje.
tomsawyer - régről
Ha csak orosz népmese és faék propaganda, kiderül, és egy életre kifogják a szelet a vitorlájából Putyinnak, örökké hazug szociopata kretén lesz (többé azt se hiszi el neki senki, amit kérdez).
Ha meg igaz, akkor meg kell nézni, van-e több is vagy ennyi. Meg kell vizsgálni, hogyan haltak meg, kik voltak ezek. Azonosítani kell őket. Végtisztességet kell nekik adni, a családjukat értesíteni kell.
Ennyire egyszerű a történet.
karma1
@Horizont: Aran yom, nem ismered a viccet? Amikor a ket amerikai turista all a vegtelen sorban a Lenin mauzoleum elott es az egyik amcsi azt mondja a masiknak: "Te, Joe, nem kene a beengedo embernek adni egy 10 dolcsist, hogy bemehessunk soron kivul megnezni Lenint?" Mire a masik: "Hulye vagy Pete? Egy dollarert kihozzak!"
Szoval van az a penz, amiert a legkozelebbi kore ad ki rola informaciot. Es amiota a Big Brother odafontrol figyel mindent, es kepes ho"fotokat is csinalni, epuleten belul, meg azt is tudjak, hogy hanyszor ment slozira, es higat fosott-e? Egyebkent nem kene ehhez nagy hirszivarogtatas sem, mert nyilvanvalo, hogy nem igy tervezte ezt az egeszet, hidd el! Nem hitte volna soha, hogy az altala penzelt szelsojobbosok az elso nap nyilatkozatokban hatralnak ki mogule - meg a pavatancos is! Es azt sem hitte, hogy pont o fogja osszekovacsolni az EU-t, akik vegre osszekaptak magukat. Na meg Oroszorszagban is dul a tunteteshullam - a becsapott katonak szulei, hozzatartozoi mind duhosek a botoxos majomra. A mai fiatalok nem puskaval a kezukben akarnak harcolni egy loveszarokban, atomfelhovel a fejuk felett, hanem videojatekkal szorakozni, csajozni, vodkazni a haverokkal.. Ezzel a Szovjetunio-restauralassal pont annyira kudarcot vallott, mint a puhos a horthy korszak restauraciojaval!
Dr. Proktor
@tomsawyer - régről: Egyszerű a kivizsgálás: ha tarkón vannak lőve akkor az oroszok tették...
evacica
Putyin egy agresszor és tömeggyilkos! Megtámadott egy szuverén államot, csak azért, hogy hatalmát növelje! Az ilyen hatalommániás embereknek nincs helye a világra, csak bajt hoznak az emberiségre! Na és ez a barátja Orbánnak! Madarat tolláról embert barátjáról! Orbán ugyan ilyen hataloméhes, mint Putyin! Emberek gondolkodjatok, hová jutunk az ilyen emberek miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.