Az orosz védelmi minisztérium kedd délután közleményt adott ki, mely szerint támadásokra készülnek az ukrán fővárosban.

Mi lesz itt? Az oroszok felszólították Kijev lakóit, hogy hagyják el otthonaikat

Fotó: Sergei SUPINSKY / AFP

A közleményben azt írják, precíziós csapásokra készülnek az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) technológiai központjai és a 72., fő Lélektani Műveleti Központ ellen.

„Sürgetjük az ukrán állampolgárokat, akiket nacionalisták használnak fel arra, hogy provokálják Oroszországot, és a kijevi lakosokat, akik az állomások közelében laknak, hogy hagyják el otthonaikat”

- írták a közleményben.

Forrás: BBC

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Precíziós Békefenttartás az. Itt a Vörös Törpe mélyűri sugárzásától kiégetett agyú Fityma hívők úgy tudják. Kéretik , hogy a Testvéri O-rosz barátaik is így fogalmazzanak mert teljesen össze fognak zavarodni és a végén még megkergetik Vétó Vityát az Istenüket. Azt meg nem venném a lelkemre :)
Bár azt megnézném amikor bayerzsótfika egy karóval kergeti a kevlártangás Vétó Vigyát és kiabálja becsaptál becsaptál Az M1 bem -ondói meg mondanák nem is ezt látják. Egyébként lehet ez még mert egy gerinctelen féreg.
Dr. Proktor
@Horizont: A létükkel...
Ez zavarja Putyint, neki seggnyalókra van szüksége! Ismerek is két magyart...
Toller Béla
...majd szétlövik az egész orosz kultúra bölcsőjét ?
Dr. Proktor
@Toller Béla: Kultura nyet... Tank da...
simmering73
Precíziós csapások? Eddig csak katonai célpontokat nem találtak el. Ott robbannak a rakéták, bombák, ahová éppen leesnek. Ez az orosz csúcstechnika. Az amerikai csúcstechnika? Láttam a videót (talán az iraki háborúban). A rakéta a célpontot eltalálva - egy épületet - lyukat ütött a tetején, berepült és a házon belül robbant fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.