Lengyelország megkezdte a varsói orosz ingatlanok lefoglalásának folyamatát, beleértve a nagykövetség iskolaépületét is.

Nem várnak a lengyelek – lefoglalják az orosz nagykövetség épületét, és a teljes orosz kézben lévő ingatlanvagyont
Az orosz nagykövetség épülete Varsóban

Az oroszok – a bírósági ítéletek ellenére – évek óta foglalják el a vonzó fővárosi helyeken található épületeket. A fővárosi városháza szerint ezen hamarosan változtatni kell. 

Az orosz épületek témája időről időre visszatér a lengyel médiában. Lengyelország évek óta diplomáciai jegyzékeket küldött, és követelte az ingatlan felszabadítását. Évek óta bérleti díjat számítanak fel, pedig a valóságban lehetetlen volt a tartozásokat érvényesíteni.

Nem várnak a lengyelek – lefoglalják az orosz nagykövetség épületét, és a teljes orosz kézben lévő ingatlanvagyont
A Sobieskiego 100. alatti épületet is lefoglalják

A fővárosi városháza bejelentette, hogy a Sobieskiego 100. szám alatt található épületegyüttest felújítják, majd az Ukrajnából érkező menekültek rendelkezésére bocsátják.

Eddig is voltak információk arról, hogy

minden diplomáciai kapcsolatot megszakítanak az oroszokkal, és ezzel az oroszok által birtokolt összes ingatlant lefoglalják. 

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
@KisTehen: Lásd még: Nemzeti Dohánybolt, MANYUP befizetések
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pipás
@KisTehen: Mi tudjuk, hogy ti, hogy (l/r)opjátok. :)
Sámannus
Vannak szép példák nálunk is égetően szükségünk van független médiára, és ideje lenne visszafolalni az MTV, és az MTI. Nézzük csak meg akkor e gecik népszerűségét, a valóban független a sajtó..
namihami
Ez a lépés nálunk is megnyithatja a Balaton részleges(!!!) felszabadítását!?!?! Hévíz, Keszthely és még néhány várost elérik a felszabadítók?
tomsawyer - régről
@durbincs: Mit beszéltünk meg legutóbb? Akkor szólsz, ha változás van. Mint a székely-viccben. Sehová se szeretném klónozni magamat, belőlem ez az egy is sok.
Néro
Lefoglalhatnák itt is a Várban Putyin ölebét. Én nem bánnám. Ulászló-ra hivatkozva. A csuti Vörös Törpe sugárzásától kiégetett agyú Fitymák amúgy is a lóhátról hátrafele nyilazás korszakokba van belebolondulva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.