Az Ukrán Fegyveres Erők Különleges Műveleti Erői támogatják az SSO-parancsnokság által végrehajtott összetett, veszélyes és néha politikailag érzékeny műveleteket.

Vérfagyasztó üzenet küldött az ukrán speciális alakulat: Mi nem halál vagyunk, hanem rosszabbak!

Az Ukrán Fegyveres Erők Különleges Műveleti Erőinek szlogenje Bátor Szvjatoszlav csatajelszava volt

Érted jövök!

Az új jelképeket és egyenruhákat végül a Honvédelmi Minisztérium 2017. november 20-i 606. számú rendelete hagyta jóvá.

Gratulálunk nektek: miután brutális bombákkal borítottátok be békés városainkat, rokonainkat, gyermekeinket, szeretteinket – ti férgek lettetek az első számú célpontunk.

- írták bejegyzésükben a hivatalos Facebook oldalukon.

2015. április 20-án Szerhij Krivonosz, a vezérkar különleges műveleti osztályának főnöke hagyta jóvá, hogy a fegyveres erők vezérkara létrehozza a Különleges Műveleti Erőket.

Elmagyarázzuk neked ruszki: úgy tűnik, messze vagy, és olyan célpontokra lősz, amiket nem látsz. Nem látsz kisgyermekeket, öregeket, házakat, napköziket, iskolákat és kórházakat – ezek mind csak célok számodra. Loptam, repültem, megkaptam,  basszátok meg, igaz srácok?

És most nézzétek, férgek: nem látjátok a céljaitokat, ezért megkönnyebbültetek.

Higgyétek el: soha nem lesz könnyebb nektek, gyűlölködőknek. Már megvannak az információink rólad. 

Számukra, mostantól nem lesz több elfogott orosz tüzér, és nem lesz kegyelem tudatta at Alfa alakulat, mely jelenleg a belügyminisztérium és a védelmi minisztérium irányítása alatt tartja fenn saját Spetsnaz-struktúráját.

Azaz az Alfákat. 

Az "Alfa" kifejezést sok más posztszovjet állam is használja, mint például Oroszország, Fehéroroszország és Kazahsztán, mivel ezek az egységek a Szovjetunió Alfa csoportján alapulnak.

Nem számít ki vagy: parancsnok, sofőr, felügyelő. Le lesz vágva, mint a disznók. Hugyozz a gatyádba, jövünk érted. Hívd fel anyukádat még egyszer utoljára. Mondd, hogy hamarosan meg fogsz halni.

Mi nem halál vagyunk, hanem rosszabbak!

- üzenték.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

surdilloFUJT
@KisTehen: @KisTehen: @KisTehen: @KisTehen: Barom állat,fogsz te még jajgatva rinyálni,hamarosan!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@KisTehen: Én a hazai logikai bukfencekre sem tudok mit mondani, ahogy te sem. Csak az a baj, hogy zabáljátok.
Ettől még totál feleslegesen élsz itt a Propelleren.
Aki Én
@KisTehen: ...nem, te a hazaárulónak csápolsz :D
verőce21
Ez az üzenet az oroszoknak, kb. olyan vérfagyasztó, mint itt a lipsik fenyegetőzése, a "rend-szerváltó" ápr.3-i választásokkal...! :)

Egyébként is "red-szerváltó" lenne, amitől még a saját híveik is elfordulnak!
Namely
@Aki Én: "Kire gondolsz, milyen emberi jogok?"
Mindig erre hivatkoznak, amikor valamit kritizálnak.
"Ki vonul ss jelvény alatt? "
Az Azov ukrán alakulat. De van náluk minden, ami szem-szájnak ingere: horogkereszt, SS-rúna, SS-jel, karlendítés. Ilyen minden országban van: de nem egy hivatalos katonai alakulatnál, állami jóváhagyással. Ők követték el az atrocitásokat Kelet-Ukrajnában.
Aki Én
@Namely: Emberi jogok? De hát civileket gyilkolnak az oroszok egy másik államban.
Nácik?
varosikurir.hu/naci-nacivadasz-ukrajnaban/
Namely
@Aki Én: Na éppen ezt mondtam: amikor az oroszok teszik, akkor azonnal "emberi jogok", meg "egy másik államban". Viszont én nem nagyon emlékszem arra, hogy lett volna ilyen elítélés, embargó, szankciók, meg fegyver felajánlása a nyugat részéről, amikor a jenkik, franciák, britek, tették ugyanezt a Közel-Keleten.
Náci:
Pallywood, sokadik kiadás, köszönjük. Ami érdekes, hogy akkor jelenik meg, amikor elhatárolódni kellene a nyilvánvaló ukrán atrocitásoktól, náci jelképekkel felvonuló soviniszta katonai egységektől. Mert ugye ukrán oldalon hivatásos katonák pózolnak SS-jelvényekkel hivatalos felvonulásokon. Ami miatt megint nem tiltakozik az oly' hősiesen zéró toleranciával náciellenes nyugat.
Kettős mérce.
Mint mindig.
Amúgy azok szólják le az orosz katonai agressziót, akik anno a jenki ellen is tiltakoztak és szankciókkal büntettek. Ja, hogy olyan nem volt. Akkor most se legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok