Tízből hat aktív szavazó (61 százalék) szerint Orbán Viktor jobban tudja képviselni a magyar érdekeket, mint Márki-Zay Péter (10 százalék) a jelenlegi orosz-ukrán konfliktusban – derül ki a Nézőpont Intézet hétfő és szerda között készült e heti kutatásából. A Nézőpont Intézet lapunknak eljuttatott kutatása alapján az aktív szavazók közel kétharmada (61 százalék) szerint Orbán Viktor jobban tudja képviselni a magyar érdekeket a jelenlegi orosz-ukrán konfliktusban, mint Márki-Zay Péter (10 százalék). A politikailag aktívak 12 százaléka szerint egyikük sem alkalmas erre, s mindössze 5 százalékuk szerint alkalmasak mindketten. Míg a kormánypárti szavazók egységesnek mutatkoznak a kérdésben, 95 százalékuk szerint a jelenlegi kormányfő alkalmasabb az érdekképviseletre, addig az ellenzéki tábor erősen megosztott ebben a kérdésben. Mindössze minden negyedik baloldali szavazó (25 százalék) szerint tudja Márki-Zay Péter jobban képviselni a magyarok érdekeit, 24 százalékuk szerint pedig...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Nem fest valami jó színben a cikk megállapítása, az hogy a magyarok 61%-azt gondolja hogyegy már minden nézetet képviselt, szélkakas és hivatásos pávatáncos jobban képviseli az érdekeinket , mint egy olyan ember aki még nem bukott meg elüttem igazmondásból!Azt sem tudjuk hogy hogy képviselt bennünket mások előtt, mert amit még itthon is moödt, és persze az is amit külfüldön ,annak jelentős érdemi része 50
ásos pávatáncos Orbán jobban ké
drrotf
@drrotf: megszakadt az írás és folytatom:
" annak jelentős érdemi része 50 évre titkosítva van.Nem gondolom hogy az emberek így olyan döntést hozhatnak a képviseletről amely kiállja a próbát!"Kérdésem azokhoz akik Orbánt látják jobb képviselőnek, hogy mit jelent Pető versének azon sora, hogy Sehonnai bitang ember , ki most ha kell halni nem mer, kinek drágább rongy élete ,mint a haza becsülete!Vajon nem az olyanokról szól akik nem mertek fegyvert fogni 1848-ban a haza függetlenségéért!Mit gondolnak ezek az emberek, hogy a nemzet költője miért szólította meg ezeket az embereket, és hogy még ma is miért emlegetjük ezeket a sorokat március 15.-én?Ha meg van a jó válasz, akkor lehet hogy felülbírálják Orbánnal kapcsolatos söntésüket!
Havanagi
175 éve a helyzet semmit nem változott, minden sor mai is aktuális. Sehonnai bitang emberekre bízta magát a társadalom és soha nem tanult semmiből.És ez így lesz továbbra is,ha marad a Ner kormány,de ennek már beláthatatlan következményei lesznek.Putyin keblére öleli a zsirhájt és ebből az ölelésből ő már nem szabadul.Ennek az
ölelésnek ára a magyar nép szabadsága.Amit Orbán állandóan használ,kivéve,amikor harcolni kellene.,akkor lapít.Ezért jól gondolja meg minden épeszű a választáskor,hogy kire szavaz.Nem az orrunkig kell látni,tovább, a gyerekeink,unokáink jövőjét nem ronthatjuk tovább.A fidesz hívők nagyon sokat tettek azért,hogy ilyen állapotba süllyedt az ország,majd számoljanak el a lelkiismeretükkel,ha tudnak.
RonaGyuri
Na de merre van előre?

Egy klasszikus vicc az egyik legújabb Orbán plakát kapcsán

A napokban jelent meg ez a plakát, több változatban is

images.app.goo.gl/ScWPkVELDwe3ss8r5

A duma persze nem új (nem, nem csak azért, mert Rákosi egyik kedvenc Lenin idézete). Pár hete jött a szlogen: „Piros a paradicsom nem sárga, Magyarország előre megy, nem hátra!”. Magától népünk szemefényétől. Ami ugye már ott is sántít, hogy sokféle paradicsom van, sok színű. De maradva a szlogennél, sokat mond az is, hogy piros (mint a szovjet zászló és az orosz egyik színe a kék mellett) és nem sárga (mint az ukráné)!
Na de a lényegre: „előre megyünk és nem hátra”!
A klasszikus vicc szerint:
A szárnysegéd rászól a tábornokra, hogy rosszul ült fel a lóra, mikor látja, hogy fordítva ült fel. Mire az ingerülten: Hülye vagy fiam, honnan tudod, hogy merre a akarok menni! =))
vacsi
" Orbán Viktor jobban tudja képviselni a magyar érdekeket,"
Én ezt úgy mondanám, hogy egyedül ő képviseli a magyarok érdekeit!
kereső
Avassuk szentté "Viktort"! És válasszuk meg királlyá. Máris mehet a fejére a töviskoszorú.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.