Megfigyelték már, kedves olvasóink, hogy Feriné, Dobrev Klára, vagy más néven Gyurcsányé milyen sokat foglalkozik Orbán Viktorral?  Ennek két oka lehet: irigy Orbán Viktor eredményeire, sikereire, politikai sikereire, vagy pedig szerelmes, nagyon szerelmes! Esetleg mindkettő. Nincs olyan ..

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Egyre silányabb irások születnek a közpénzen finanszírozott médiában.Feriné,ahogy a cikk nevezi WC papírnak sem használná a gazdátokat,mert még arra is méltatlan a seggét kitörölje vele,nemhogy szerelmes legyen belé.Micsoda silányság.
kissé felnőttem
neked lányka még fejed sincsen, eszed meg a postán ? kicsi lányka az ukrán elnők tudj róla nem lengyelországban van .
kulabombaafityiszre
@durbincs: tegnap, 11:04
Akkor belrohadhattál volna anyádba.
Akkor foglalkozhatnál a bede zsolt nevü feleségededel te köcsög.
Akkor talán nem itt enne a fene,idióta.
Giovanni Alba
Megfigyelték már, kedves olvasóink, hogy doktorminiszterelnökúr, Viktor Viktorovics, vagy más néven 01G milyen sokat foglalkozik Gyurcsány Ferenccel? Ennek két oka lehet: irigy Gyurcsány Ferenc eredményeire, sikereire, politikai sikereire, vagy pedig szerelmes, nagyon szerelmes! Esetleg mindkettő. Mindenről Ő jut eszébe, mindennek Ő az oka, minden szerencsétlenkedő, botladozó lépése őmiatta van, Ő nem engedi kiteljesedni hihetetlen képességeit, mert bármerre néz, ott áll Gyurcsány Ferenc felemelt mutatóujjal: Nono miniputyin, fogd vissza magad.
nezelodo
Istenem, csak nem a Viktor hordón szárított ingjeibe szeretet bele a "Feriné"?! A Viktor divatdiktátor százlábú leánykája már piacra is dobott egy méregdrága "földgöbön szárított" kollekciót is, hogy a szerény, Orbán előtt tisztelgő diktátorok vásárolják. Lehet, hogy jön az extra méretű zsebbel vart, trottyos, lopott márkanévvel ellátott Armani gatya is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.