Tájékoztatót tartott vasárnap délután az orosz védelmi minisztérium.

Az oroszok megfenyegették Romániát egy katonai csapással, más határmenti országok is érintettek!

A 444 foglalta össze, hogy az orosz védelmi minisztérium katonai szóvivője, Igor Konasenkov tájékoztatót tartott vasárnap délután. Ezek voltak a legfontosabb állításaik:

- Igor Konasenkov szóvivő azt mondta, hogy tudomásuk szerint az ukrán légierő több szomszédos ország reptereit is használhatja, biztos információjuk van például arról, hogy ukrán harci gépeket engedtek be a román légtérbe és „más határmenti országokéba”. Konasenkov szerint ez úgy is felfogható, hogy az érintett országok beszálltak a katonai konfliktusba.

- Konasenkov azt állítja, hogy az orosz hadsereg ma elpusztította az ukrán légierő vinnicai légi bázisát és lelőtt 3 ukrán Su-27-es vadászgépet. „Gyakorlatilag a kijevi rezsim teljes harckész légi flottáját megsemmisítettük” – közölte a szóvivő. Szavai hitelességét némileg csökkenti, hogy ugyanezt már az invázió első napján is bejelentették.

- A szóvivő szerint az orosz csapatok bizonyítékot találtak arra, hogy az ukránok az amerikai védelmi minisztérium támogatásával biológiai fegyvereket fejlesztettek lépfene, kolera és más kórokozók felhasználásával. Putyinék szerint az ukrán egészségügyi minisztérium körlevélben adott utasítást a terhelő bizonyítékok, vagyis a vírusok és baktériumot elpusztítására.

Konasenkov elmondta, hogy az orosz hadsereg a közeljövőben precíziós csapásokat fog mérni az „ukrán katonai-ipari komplexum” egyes üzemeire, ezért előre figyelmezteti ezen gyárak munkásait. 

Forrás: 444.hu

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

BabyShark
Románia NATO tag, így nem lesz más választás, mint támogatni Romániát, ha a muszka megtámadná!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Akkor most mi van? Orbánnak mit kellene tennie? Beszállni az oroszok ellen?
BabyShark
Románia NATO tag, így nem lesz más választás, mint támogatni Romániát, ha a muszka megtámadná!
tothjani
Vajon az Orbán rezsim flottáját mikor számolják fel??
Ja hogy Putyin szereti a kutyáját aki az Uniót akarja széttépni?
division
@BabyShark: Világháborút akarsz? Kíváncsi vagyok én arra, mit lépne a NATO, ha valóban megtámadnák a románokat vagy minket. Már eleve a háború az, ami borzalmas lenne. Nem kell katonai konfliktusba kerülni az oroszokkal, ezt jól látja Orbán.
justhpeter
Komolytalan duma, nem fenyegetés csak ijesztegetés.
Toller Béla
Felesleges keménykedés ez ! Románia NATO tagország, felelőtlenség lenne nekimenni, A reptereit meg annak engedi át, akinek akarja. Ez van, oroszok ! Örüljetek, hogy Ukrajna egyelőre nem támadja az orosz reptereket !
BabyShark
@division: Ne fél nem fogják megtámadni sem Romániát, sem más határmenti országot. Putyin ugyan őrült, de nem teljesen hülye! Egy NATO csapás eltörölné a világot, hiszen az USA atom tengeralattjárok már a feketet tengeren vannak, a ruszkik, meg Florida partjainál. Ezt nem vállalnábe még Putyin sem! Ha igen akkor meg mindegy ki kit támogat!
Qqberci
@division: Lehúznia magát a klotyón...
division
@BabyShark: Azt sem hitte senki, hogy Ukrajnát valóban meg fogják támadni az oroszok, aztán tessék.
Nessy
@division:A Krim annektálást is szótlanul nézte a világ! itt sem hitték sokan, hogy a hadgyakorlatból invázió lesz, és Oroszország megtámad egy független államot! Mert a Donyecki két "köztársaságból" sem az orosz emberek érdekelték Putyint, hanem az értékes területek! Azért támogatta őket helyben fegyverrel, katonával!
BabyShark
@division: Pedig csak, a fidesz "szakértői" mondták, hogy ez hülyeség Putyin nem támadja meg Ukrajnát! Més nyugati szakértők éppen az ellenkezőjét állították!
Csizmás Kond
@Toller Béla: ...mert ukrajna egyelőre még el van foglalva a koktélosüvegek töltögetésével...
magyar1
Mondjuk ehhez tényleg semmi köze az oroszoknak, hogy Románia kit enged be, nekik sem lehet megmondani, hogy a saját légterükbe kit engednek be.
annyi esze csak van, hogy nato tagországot megtámad annak világégés a következménye számára is.
Pipás
@KisTehen: Az ön- és közveszélyeseket nem, így téged sem.:)
Csizmás Kond
A háború legfőbb vesztese
.
Tegnap beharangoztam, hogy ma írok egy cikket "A háború legfőbb vesztese" címmel.
Nos, a cikk megszületett (illetve, most születik meg, amikor ezeket a sorokat írom).
Azok tippeltek helyesen, akik Németországot jelölték meg.
Hogy miért Németország?
Kezdjük az elején.
.
Németország 2011-ben elhatározta, hogy bezárja a működő atomerőműveit. A magyarázat a cunami sújtotta japán fukushimai atomerőmű katasztrófája.
"Fukusima alapvetően megváltoztatta az atomerőművekkel kapcsolatos felfogásomat" - hangsúlyozta a határozatot indokolva Merkel kancellár, akinek kormánya néhány hónappal ezelőtt még az erőművek működési idejének átlagosan 14 évvel történő meghosszabbítása mellett döntött. A hirtelen irányváltáshoz hozzájárult az is, hogy Németországban rendkívüli módon felerősödtek az atomenergia alkalmazása elleni tüntetések, a kormánykoalíció támogatottsága pedig rohamosan csökkent - írta a korabeli index.*
Ám ez így nem egészen igaz. Ugyanis az atomenergia alkalmazása elleni tüntetések már jóval korábban megerősödtek, és már Schröder (SPD) kancellár is az atomerőművek csendes kivonásával múlatta a drága idejét. Én ugyanis emlékszek még azokra a képekre, amikor a feltörekvő német zöldek a vonatsínekhez láncolták magukat, megakadályozandó a nukleáris hulladék elszállítását (Németország, hogy véletlenül se gyárthasson atombombát, a nukleáris hulladékot, azaz a "kiégett" fűtőanyagot nem tarthatta meg). Drámai képek voltak, amiért az aggódó német nép meg is jutalmazta a zöldeket, Németország későbbi tönkretevőit. Erre csak rátett egy lapáttal a fukushimai katasztrófa. Pedig a német atomerőműveket sem földrengés, sem cunami nem fenyegeti.
A zöldek viszont - ahogy a mi Momentumunk - destrukcióból, modern forradalomból építettek politikai brendet. Olyan sikerrel, hogy ma már ők adják a kormánykoalíció egyik pártját. Ez nem jöhetett volna létre, ha a zöldek nem verik szét az addig jól működő, nukleáris alapú német energiarendszert.
De szétverték...
Csizmás Kond
Szóval, a németek kombinált ciklusú gázturbinás erőművek építésébe fogtak, közben épült az Északi Áramlat. Ezt megneszelték az amerikaiak, rájöttek, hogy a németek hamarosan megtöbbszörözik a gázfelhasználásukat. Amerikai palagázt kéne nekik eladni. Ehhez megbízhatatlanná kell tenni az orosz gázszállítási útvonalakat, amelyek akkor Ukrajnán keresztül vezettek. Ezért volt az egész Majdan - forradalom 3km2-en egy 600 ezer km2-es országban! A Majdan után - ami valójában egy puccs volt, a választott Janukovics elmenekült - az igazoltan amerikai ügynök és oligarcha, Poroshenko került valahogy hatalomra - nem is értem, állítólag szabad választások voltak -, az amerikaiak meg - Obama az elnök - befészkelték magukat az ukrán kormányzatba, közigazgatásba, továbbá a Biden család és Kerry rokonsága az ukrán energetikai és gázszállító cégekbe. Éppen azért, hogy megnehezítsék az oroszoknak az ukrajnai gáztranzitot.
Az csak mintegy másodlagos, hogy az oroszok attól is féltek - joggal -, hogy az amerikaiak Ukrajnát csatamezővé alakítják és telerakják katonai bázisokkal. Amerikai rakéta- és repülőgépbázisok Moszkva alatt 4-500 km-re, Putyinnak nem volt túl kecsegtető perspektíva.
Az oroszok gyorsan elfoglalták a Krímet, nehogy elveszítsék a szevasztopoli hadikikötőt. Következett a Donbassz, ezzel Ukrajna esetleges felvételének biztos megakasztása a NATO-ba.
Közben a németek és Európa elkezdtek alternatív gázszállítási útvonalakat kiépíteni. Déli Áramlat, Északi Áramlat kettő.
Az amerikaiak mindent megtettek ezek ellehetetlenítésére is, nem véletlen, hogy Erdogánnak egyre rosszabb lett a sajtója. A Navalnij-ügyet meg azért kreálták, hogy kimondassák a németekkel, hogy olyan országból nem vesznek gázt, ahol megmérgezik Navalnijt. Bizonyíték azóta sem került elő Navalnij megmérgezéséről, de az Északi Áramlat azóta is áll valamilyen megfejthetetlen okból.
Egy szó mint száz, az amerikaiak addig fokozták a politikai és részben a katonai nyomást, hogy végül Putyin megelégelte, húzott egy...
Csizmás Kond
A szankciók
A nyugati országok - miután felocsúdtak a meglepetéstől - egy sor szankciót jelentettek be. Nagy részük nevetséges vagy szánalmas (a BL döntő helyszínének elvétele, a parasportolók eltiltása, vagy az orosz macskatenyésztők szankcionálása, egészen Putyinnak az EU-ban fellelhető vagyona zár alá vételéig - csak épp azt sem tudták, ilyen vagyon létezik-e egyáltalán), különösen annak fényében, hogy az USA ellen soha nem voltak szankciók, pedig agresszív háborúja volt elég. De a Nyugat - önös érdekből - az energiaszektort és a működtetéséhez szükséges elszámolási rendszert nem bántotta. Ám egy sor cég kivonulása, főleg a németek (Audi, BMW, Mercedes, VW, stb.) már fáj az oroszoknak is, erről írtam korábban. De Putyin megint váratlant húzott, maga is komoly szankciókat rendelt el és elzáratja a nyugat-európai gázszállításokat. Szerintem erre a Nyugat sem számított.
Ezen kívül - ahogy ezt Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős kormánybiztos a minap a Polgári Mulatóban elmondta - az oroszok esetleg kiszállnak az ISS működtetéséből (az átlagember nem is tudja, de az űrállomásnak is vannak hajtóművei, azokat üzemeltetni kell, üzemanyaggal ellátni, ha ezt az oroszok nem teszik meg, az űrállomás lassan ereszkedik a Föld felé, végül - évek múlva, de - darabokra esik szét és elég a légkörben; ezért folyamatosan emelgetni kell, hogy pályán maradjon; ez hagyományos űrhajóval egyszer-egyszer elvégezhető, de nem túl szerencsés, mert az űrállomás focipálya méretű, egy ponton megemelni veszélyes).
Csak az oroszok tudnak kellő rendszerességgel rakétát lőni az ISS-re, embereket felvinni, lehozni. utánpótlás vinni. A NASA nem véletlenül nem mondott semmit először, igaz, ez azóta változott. Az oroszok nélkül az ISS-nek és vele a több évtizedes globális űregyüttműködésnek gyakorlatilag vége - magyarázta a kormánybiztos.
Ha pedig az oroszok leállítják a gázszállításokat Nyugat-Európába, akkor - épp a kombinált ciklusú gázturbinás erőművekre épülő - német energiarendszer bicsaklik...
Nyírfa
Ez egyelőre pszichés hadviselés, de az biztos, hogy a takarító rongyomat nem bíznám Putyinra, nemhogy a nemzetek békéjét. Amikor egy államfő nyíltan előáll egy másik állam letérdelésének a követelésével, a személyiségzavar súlyosságánál fogva ezt a követelést komolyan kell vennünk, ami azonban nem egyenlő annak teljesítésével. Ezekkel az emberekkel sakkozni kell, az egyetlen, amit nem tudnak kezelni, ha sarokba szorítják őket. Akkor lehet vállalkozni a leszerelésükre, legyen az fizikai és/vagy politikai jellegű. Tehát, teljes elszigetelés minden információtól, minden lehetőségtől, és kijátszani az életét féltő kártyát. Svájc például kiutasíthatná a családját.
surdilloFUJT
@KisTehen: megint a nagy marha pofádban maradt a tarkabika lőcse,te genetika korcs,és most csak okádni tudsz,fidesscsicska!!!
csak úgy....
mikor ennek a cirkusznak vége a magyarok csak azt veszik majd észre,hogy trianon után ismét föl lettek osztva! shikari zalacsébröl osztrák,veröce veröcéröl szlovák ...és így tovább...
Gazella
@Csizmás Kond: nem biztos, hocs bicsaklani fog... ott ugrálsz a német turbinák között.
Ez 444 is fidesz propagandát fujja.
Nyírfa
@csak úgy...: Még ez is megtörténhet. De akkor meg is érdemeljük. Az őseimet Mária Terézia telepítette be, legfeljebb visszamegyünk. :)
Gazella
@Nessy: bábkormányt nyomtak Donyeszkre Putinék. Ukrajna, Moldova, Kazazthán , Türkegiliszták, ezek még független orosz területek.. putinka minden hova bábkormányt akar.. Igy aztán egyesítené a nagy orosz földet a saját keze alá. Bár nem tudom hogy meddig akar ez a putin élni...
Gazella
@justhpeter: úgy legyen! Ez az orosz nép más már mint a régi orosz nép. Meg ne felejtsük el hogy minden nagy államnak van nukleáris atombiztos fegyvere ...
Nekünk csak egy golyóállómellényes gömböcünk van aki még mindig pávatáncol.. vesztére.
csak úgy....
@Nyírfa: akkor költözz sopronba vagy györbe,hogy ha ragaszkodsz a származási dolgokhoz,mert budapestet szerintem a szlávok között osszák majd föl...kicsit a cseh és a nagyobbikat a szlovák kapja ...,örül majd a magyar ha csak a feszty körkép megmarad belöle.. ;)
Nyírfa
@csak úgy...: Ha egyszer elindulok, akkor nem állok meg a határ előtt. Nekem ez az ország már nem jelent semmit.
Apám, anyám nem él, a nagyfiam csak látogatóba jár haza, a rendszer rettenetes, az ország a csőd szélén és érzem Putyin áporodott leheletét.Ez nem az az ország, nem az a nép, amelyhez illeszkedni tud a világképem.
csak úgy....
@Nyírfa: lassan itt a tavasz,köss a talpadra utilaput míg nem késö!
Nyírfa
@csak úgy...: Ez nem ilyen egyszerű. Egyelőre csak vágy.
csak úgy....
@Nyírfa: nagy levegö,fogak szorosan zárva ,szemek csukva a többi megy magától!
Nyírfa
@csak úgy...: Biztosan. Álmomban repülni is szoktam, egyszerű ez mint a pofon. :))
csak úgy....
@Nyírfa: a pofon nem egyszerü,-se annak aki adja föleg nem aki kapja :)
Nyírfa
@csak úgy...: 23.36

Így van. Jóccakát, mindjárt holnap. Aludj jól, álmodj szépeket! :)
Sámannus
@Csizmás Kond: Én nem mondanám, hogy minden terve tökéletesen sikerült putyinnak.Csak azt a kapkodást tekintem, ami "tervek " végrehajtását jelenti.az egyik lényeges pontja, ennek a tervnek, a beszarás. Pillanatnyilag putyin van beszarva, mert minden másképpen történik, mint ahogyan tervezték. Olyan jól titkolták a támadást, hogy még a saját titkosszolgálatoknak sem szóltak hogy mi fog történni. Így kelet kezett a káosz ami az ukránok kezébe hajtotta a csapatok jelentős részét. A hírszerzés még máig sem tért magához, lévén hogy annak nem sajtótermék gyártást kell végezni, hanem adatokat gyüjteni és elemzéseket végezni. Nem számították ki a háború elhúzódásának a következményeit sem, és a veszteségek hatását sem. Putyinkának hamarosan találkozni kell egy foltozóvargával, aki a feslett uniformisát kimaszkolja valahogyan, mert átveszi az irányítást Zelenszkij felette. Míg az ukránok dalolásznak az oroszok étlen szomjan kóvályognak a kemény télben. Az elkövetkező hét szerintem lefagyott kezek lábak fülek számával fog gyarapodni. Ez elég kellemetlen lesz a katonáknak egy győztes támadásra készülődve. ahogyan hallottam még fosztogatniuk is kell ha nem akarnak éhezni. ez szintén szép jövőt fest egy illiberális hadseregnek. Képzeld már el leszáll Szergej a platóról ahol már egy hete nyomorog és rohamra indul, a lába pedig nem mozog, én voltam ilyen helyzetben akkor béke volt...
Gazella
Ezt csak akkor hiszem el ha megerősitettete egy független nemzetközi hírportál.
Yoda69
Addig mesterkednek a ruszkik, amig tényleg kirobbantjak a 3. világháborút.
Pálinkás Pál
@division: úgy látom ebben a kérdésben is sík hülye vagy,mint a covidban...ennek a háborúnak csak putyin hslála vet véget, pusztulni kell a féregnek...
Gazella
@Yoda69: Ez a szándékuk.. Ill Putinnak ez a szándéka.
Csizmás Kond
@Gazella: semmi sem biztos, de tudsz te mást ?
Toller Béla
EZ a jólfésült katona szembe tud hazudni ! Blöffölni ! Nagyin is jól tudja, a fölényük addig tart, amíg Ukrajnával állnak szemben. Vagy Moldáviával. Ennél feljebb az látszik a gömbben, hogy baromi nagy verést kapnak ! És utána szakaszvezetőig bezárólag felelnek a bűnökért !
division
@Pálinkás Pál: Az a jó te okostojás, hogy ehhez is jobban értesz mint bárki más. A vírust meg inkább ne hozd fel, amihez "sík hülye" voltál és vagy is a mai napig.
Pálinkás Pál
@division: mégis nekem lett igazam nyomi...hisz szerinted kötelező oltás lesz,védettségivel...ezt mondtad idáig...azt képen törölt a valóság...
lemon tree
@Pálinkás Pál: ma, 06:22

Már készül a terv...
division
@Pálinkás Pál: Meg is lesz a böjtje ennek. Nyilván március 15. meg a választás miatt megint nem az embereket nézi Orbán, hanem hogy lehessen nagy rendezvényeket tartani. Szépen meg fognak ugrani majd a betegszámok. A menekültek között is nem kevés már a beteg, az ukránok átoltottsága sokkal rosszabb mint a miénk, nem beszélve arról, hogy talán 3-4 kötelező oltás van náluk érvényben gyerekkorban (a kanyaró pl. nincs), míg nálunk vagy 13. Ebből is komoly gondok lesznek még. Ne gondold, hogy majd ősszel nem fog visszatérni egy olyan mutáció, ami miatt újra kemény szigorítások lépnek életbe. Azt kívánom, hogy a potyázókat akik most megúszták a sok oltott miatt legközelebb tényleg kemény szankciókkal sújtsák majd.
Pálinkás Pál
@division: hülye vagy...szánalomból nyomtam egy lájkot neked..
division
@Pálinkás Pál: Magadat szánd, te 6 elemis.
Pálinkás Pál
@division: szóltál a brigádodnak lájkoljanak?...szánalmas vagy..utcára ki mertek menni szkafander nélkül?..
division
@Pálinkás Pál: Nem kell itt szólni senkinek, ha rólad meg a vírusfelfogásodról van szó. Tudja itt már mindenki mennyire hülye vagy hozzá.
Pálinkás Pál
@division: álmodozz csak...mégis mindig nekem lett igazam
division
@Pálinkás Pál: Ez inkább a te álmaidban lehetett. Nyilván immunológus vagy, nem? Megszelídült a vírus az omikronnal (bár kellett két hónap ahhoz, hogy a szaglás, ízlelés teljesen visszajöjjön), a többit majd meglátjuk. A háborús helyzet is hozhat még kemény dolgokat.
Pálinkás Pál
@division: immonológus egy valós járványhoz kell, nem egy covidnak keresztelt náthához..
division
@Pálinkás Pál: "immunológus", még le sem tudod helyesen írni... Amúgy meg nem érdekel a sok marhaságod már ezzel kapcsolatosan. Nyilván nem tartozik (ez sem) a szakterületedhez, ami nem baj, csak kár okosabbnak próbálni lenni akkor, mint az évtizedek óta ezzel foglalkozó emberek. Persze tudom, sok komment, több pénz...
magyar1
@Nyírfa: tegnap21.02.-re hova utasítaná ki Svájc a családját, Ukrajnába?
Pálinkás Pál
@division: látom megtaláltad a melléütést..neked ebből ez jött le...te...mióta putyin randalírozik, a világon mindenhol elkussoltatok a halálos járványról..pedig szerintetek közel 6 millió áldozata van../ hazug csürhe../...igaz életkoruk átlaga 76 év...,nini, pont annyi ,mint a születendő ember várható élettartama..érdekes mi?...kellett ennyi covid-kamu halott a zsiráf hisztihez..
division
@Pálinkás Pál: "76 év az átlagéletkor" "482 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset " Akkor nincs itt semmi gond:-)
Pálinkás Pál
@division: látod mekkora barom vagy...a 76 év nem magyar, hanem a fejlett világ átlaga..persze minek mondom ezt egy román suttyónak...
division
@Pálinkás Pál: Román a nénikéd, te paraszt huszár.
Pálinkás Pál
@division: nem todod eltitkolni hogy a Duna-deltánál ringatták a kőbölcsődet...
division
@Pálinkás Pál: Mi az a "todod"? Te románozol engem, miközben te nem tudsz magyarul...
Egy szélsőjobbos náci tahó vagy, aki más embereken élősködik, a víruskezelésben meg potyautast játszol a 4 fal között.
Pálinkás Pál
@division: te majom,csak szeretnél annyi helyen előfordulni mint én...,papucs...
division
@Pálinkás Pál: Kocsmák? Azt esetleg még ki is nézném belőled:-) Ott lehet aztán csak tudományos eszmecseréket folytatni...
Csizmás Kond
@bakcsubakka: Az a hosszú szöveg nem az én találmányom, és csak most látom, hogy lemaradt a szerző neve, és csak azért másoltam be ide mert gondoltam mások is elolvassák., amúgy hasonló az én véleményemmel. Ami meg a valódiságát illeti nem tudom mennyire igaz vagy igaztalan de abban is biztos vagyok hogy amit te leírsz annak is csak annyi a hitele mint ennek, sőt hogy legtöbbször a hazai propagandádat is belefoglalod még annyi se.
Csizmás Kond
@bakcsubakka: Amióta választásokra készültök egyfolytában azt fújjátok, hogy Orbán mindent ellopott, de még egyetlen fillért sem sikerült rábizonyítani...és nem akarom folytatni mert holnap ilyenkor is lenne mit írni.
..csuka te biztos nem vagy rokon a kártyavetőkkel ,...mert ebből az elszólásodból nagyon az jön le...:)
Csizmás Kond
@bakcsubakka: Süketelés. Amikor Budai is belevágott hogy az egész emeszpét a börtönbe toloncolja rájöttek, hogy bár tényleg történtek kisajátítások meg mittudommi, de voltak annyira okosak voltak, hogy azt úgy csinálták, hogy az hivatalos legyen...szóval még ezt a lopási propagandát is lopta a baloldal a fidesztől mert ők is így kezdték, viszont azzal együtt annyi, mert biztos lehetsz benne, hogy bármit is csináltak annak van törvényes kivitelezése...na de attól még aki akarja bátran ordithatja teletorokból...de csak magát teszi nevetségessé.
Gyurka80
@bakcsubakka: A yutub véletlenszerűen adja a reklámokat, én például minkét oldalét látom.
Gyurka80
@bakcsubakka: Igazt adok neked a gaz a moslékokat tövestül!
Csizmás Kond
@bakcsubakka: ...na látod farhátgyerek..csak idáig futotta neked az emberséged...
Az az egyén aki ismeretlenben, véleménykülönbség miatt képes a másikat nevezgetni az milyen ember.
Rizikó
@Csizmás Kond: Ezek ilyenek! Én megmondtam, mindet elküldöm a kurva anyjába, amelyik személyeskedve sérteget!
Erkölcs ezekben? Azt se tudják, mi fán terem.
Csizmás Kond
@Rizikó: Minden eszmének megvan a maga embere...nem mindenki áll melléjük csak azok akik ugyanarra hajlamosak. Az ilyen ha nem azt fújod amit ő mindenre képes. Az ukrán háború is az ilyen nacionalista fasiszták túlkapásai miatt jutott ide.
Csizmás Kond
@bakcsubakka: ...csuka te túl mélyre süllyedtél ahhoz hogy lekiabáljak hozzád...amúgy minden kérdésedet megválaszoltam de nálad a lényeg csak a szarakodás...folytasd a barátaiddal.
Rizikó
@Csizmás Kond: Amilyen szinten ezek állnak, az a nyilas keretlegény és az AVO s verőember szintje. Eszük semmi, vitatkozni nem tudnak, mert védhetetlen az életidegen ostobaságuk, így személyeskedve sértegetniük kell mindenkit, aki okosabb, mint ők.
Ezek a pöce legalja. Undorodom a fajtájuktól is.
Gyurka80
@bakcsubakka: IQ bajnok vagy a negatív tartományban!
Rizikó
Ha ukrán repülők onnan indítanak támadást, akkor Románia megtámadta Oroszországot!
Világháborút akartok retkes oláh csürhe?
csak úgy....
@Rizikó: a románok mindíg is okosabbak,bátrabbak és rafináltabbak voltak mint a magyarok,ezért is kapták meg erdélyt.. :)
verőce21
@csak úgy...: Így beszél egy hithű oláh!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.