A hír forrása meglehetősen bizonytalan, így érdemes fenntartással kezelni ezt az információt.

A 444 cikke szerint vasárnap este több ukrán online újságban is elterjedt a hír, hogy bizonyos értesülések szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök napjai meg vannak számlálva. Ezek a hírek azon az információn alapultak, miszerint hamarosan letartóztatják Szergej Sojgu orosz védelmi minisztert, aki Putyin megbuktatására készül. 

Ukrán lapok szerint az orosz védelmi miniszter puccsra készül Putyin ellen

Fotó: wikipedia CC BY 4.0/Kremlin.ru

Utóbbi hír egy James Pacileo nevű újságíró Twitter-posztjából származott, aki USA-beli hivatalos forrásokra hivatkozva állította ezt. 

A 444 szerint azonban könnyen lehet, hogy Pacileo csupán abból vont le messzemenő következtetéseket, hogy az utóbbi időkben Putyin nemcsak a külföldi vendégeit, de a legközelebbi munkatársait is messzire ülteti magától a tanácskozásokon, a felek több méterre vannak egymástól általában egy kisebb hajó hosszúságával vetekedő asztal mellett. 

Forrás: 444.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
@Rizikó: mi bajod egyáltalán a liberalizmussal? Tudod egyáltalán mit jelent, mit képvisel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Ha ezzel vége lenne a háborúnak,akkor hajrá, akárki akarja kipaterolni ezt a botoxolt, megzakkant,háborúsbűnös gyilkost. Semmilyen kínzás nem lenne elég súlyos ennek a baromarcú putyinnak.
ómió
És? Legalább sikerült már őket összeugrasztani?
Németh István
Ez esetben tarkónlövés! DE az ukránok belső feszkót teremteni akaró szemétkedése nem ismer határokat! Primitív aljas eszközökkel akarnak ellentétet szítani, mi több alapot adni egy még aljasabb felbujtó cselekmény sorozatnak! Ez pont olyan amikor a hülye gyereknek azt mondják menj oda a bácsihoz és mutass rá hogy ő volt, a kis hülye megteszi a bácsit meg tönkre verik! Miért?? Amiért az usa, az Eu.(német-francia-skandináv-baltikumi tengely) a britekkel a falatozni akar a volt szovjet -orosz terület kincseiből! Ami most folyik az az ukrán -orosz nép írtása a az usa-soros akarat szerint! Ennyi!
evacica
@Németh István Ilye hülyeséget, csak egy korlátolt agyú ember tud leírni!
evacica
Akkor legalább befejeződne ez a szörnyű vérontás! Putyin eltávolítása megoldás lehetne, ilyen örültek mindig bajt hoztak a világra!
Rizikó
Még ezt a primitív, liberálfasiszta hazudozást! Szánalmas az erőlködésük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.