A nyugati szankciók mellett most még ez is.

Putyin most olyan helyről kapott pofont, ahonnan nem számított ráFotó: Mikhail KLIMENTYEV / SPUTNIK / AFP

Február végén felfüggesztették a tiszteletbeli elnökségét, most viszont már Vlagyimir Putyin minden pozícióját elveszíti a Nemzetközi Dzsúdó Szövetségnél, jelentette be a szövetség vasárnap – írja a telex.hu. Az elnök mellett Arkagyij Rotenberg oligarchát is eltávolították a szövetségnél betöltött minden tisztségéből.

Mint ismert, Putyin nagy dzsúdós: nyolcadik danfokozatú, fekete öves, ráadásul az elmúlt években a nemzetközi szövetség (IJF) tiszteletbeli elnöke és az IJF dzsúdós nagykövete volt. 

Ha ez még nem lenne elég, Putyint megfosztották már a 2013-ban szerzett tiszteletbeli taekwondós fekete övétől, és a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) is visszavonta a 2014-ben neki ítélt FINA-rendet. 

Forrás: telex.hu
Fotó: Mikhail KLIMENTYEV / SPUTNIK / AFP

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Németh István: Nyugodj le te vadbarom, mert meg agyvérzést kapsz :) Bar sokan nem hiányolnának, csak egy budos bolsevik szarral kevesebb lenne.
putyin es a tartó gazdád O1G be fogjak bukni az agresszor háborút, es az áprilisi választásokat.
Te meg mehetsz vissza romaniaba szart lapátolni.
ómió
@fideszes gyökér: Aki itt magyarokat irttatna - legújabban Ukrajnában - az Maki efftársatok lenne, "katona meg fegyver" odaküldésével! Látom, tényleg "világít" a szellemi sötétséged!
Németh István
@ómió: Ki a fideszes gyökér? Hiszem, hogy a >> @Yoda69: és a haverjai > ki a vadbarom? Na idefigyelj te moslék! Ha nektek, de bárkiknek van akármijük és azt valaki - valakik el akarnák venni, ti mit tennétek! Szerintem menten rábuknátok a hosszú cicire a boldogságtól! Vagy nem??? A Putyin nem ezt csinálja >> igyekszik az Ukrajnát kiárusítani akaró mocskokat; akik a hiénák > usa-soros-eu. korrupciós bandát és a nyerészkedni akaró német, francia skandináv, balti tengely szemetjeit >> távol tartani az orosz birodalomtól, az orosz vagyontól, a valódi ukrán polgárok vagyonától! Ezt, az élősködni akaró a hazáját kiárusítani akaró ukrán vezetést kell kinyírni! Ugyan az a helyzet mint nálunk, csak "kicsit" nagyobb volumenben > nálunk is ki kell csinálni a nemzetünket kiárusítani akaró mocskos gyurcsány, bajnai, dobrev, újhelyi, markizay, stb. -féle bandát >> TEHÁT kinyírni ŐKET!!! Különben @Yoda69: vágod??? seggfej!
ómió
@Németh István:Hogy ki ez a @fideszes gyökér:, aki már a nevében is hazudik? Tömören elmondom: egy szarkupac elmebeteg bolsevik! De miért tőlem kérded, amikor magad is tapasztalhatod!?
ómió
@fideszes gyökér: Megint megártott neked valami, bolsiék sötétsége!? Az elmebajod gátolt meg téged Maki efftársad megértésében, vagy "csak" a tetves bolsiságod hazudtatja le veled még magad előtt is, amiket böfögött? De legalább benyaltál már a meleg szarig a mélyentisztelt ukránjaidnak, szarkupac efftárs!? Ha már nem mentél el Maki efftársaddal együtt értük "harcolni", hát, mire vársz!?
Németh István
@ómió: anyuciddal szemtelenkedj, majd ha annyi idős leszel mint én és lesz minima 4 diplomád a foxi-maxin kívül, akkor majd beszélgethetünk! és aztán@ómió: a maki elvtárs a te haverod, gondoom a diliházban összetesóztátok magatokat! Seggfej!@fideszes gyökér: a nevedet sem mered leírni te agy-nélküli korcs fajzat! KÜLÖNBEN >> a Fidesz-kormánynak köszönhetitek a léteteket, hogy éltek, hogy van hazátok, hogy tudtok enni, inni, a lakásotokban főzni, melegedni esetleg, ha van autótok tudjátok üzemben tartani! JA!!! és egyáltalán beszélhettek és írogathattok aljas rágalmakat, hazugságokat. Bízok benne hogy a választások után meg újult kormány első dolga lesz a szemetek kipucolása az országból, ti biztos köztük lesztek! kiszáradt sperma maradványok! DE egyet azért köszönök nektek! azt, hogy a szitok szókincsem növekedett, ennek megfelelően tudlak benneteket meg a hasonlókat a búbánatos gebe lenge szerve által szétvert, bűzlő rohadt tök nyúlós löttyében hengergetni legalább szóban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.