Vajon Putyin őrült, pszichopata, önimádó, kiszámíthatatlan vagy egyszerűen csak gonosz? Politikusok, pszichológusok és hírszerzők próbálják megfejteni, mi jár annak az embernek a fejében, aki parancsot adott az Ukrajna elleni háborúra, és nukleáris készültséggel fenyegetőzik. Feltárták gyermekkori traumáit, rettegésének tulajdonítják azt a távolságot, amit nemcsak néhány külföldi vendégével szemben, hanem hűséges alattvalóival szemben is tanúsított. A távolságtartás félelmének tükre, ugyanakkor azt bizonyítja, hogy a döntésben csak magára hagyatkozik. Oroszországban szinte minden féket és ellensúlyt kiiktatott: az ellenzéket börtönbe vetette, a hangoskodókat letartóztatta, a független bíróságot és az elfogulatlan sajtó nagy részét megszüntette.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Tébolyult, gonosz, szadista geczi. Mint a magyar seggtörlője.
RonaGyuri
mint azt Orbánról tudhatjuk a két dolog nem zárja ki egymást! =))
Csizmás Kond
...egyelőre a földön még nincs egy olyan állami vezető amelyik felvehetné a versenyt Putyinal, úgy gazdasági mint katonai vonalon. Az hogy most rá próbálnak kenni minden elképzelhető szarságot az csak azok gyengeségét bizonyítja akik még árnyéka sem lehetnek.
Macskaszem
Tébolyult, gonosz, szadista geczi. Mint a magyar seggtörlője.
Nyírfa
Remek cikk, a legjobb, amit ma olvastam.
És közben többször is arra gondoltam, hogy mindezt Orbánról is írhatták volna.
Új számomra a gopnyik meghatározás, amely annyira jól összefoglalja és kifejezi azt az életérzést, amit filmélményként már ismerhetünk a Valahol Európában című klasszikus darabból is, hogy szinte a jelenlét érzetét kelti.
Én úgy gondolom, hogy Putyint likvidálni sürgető és elkerülhetetlen lépés, mert lehet, hogy az erőből ért ideig-óráig, de csak addig, amíg meg nem születik a következő válasza.
surdilloFUJT
@Csizmás Kond: Mit kapsz ekkora csontig nyalásért,te genetikai hulladék???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.