Műszaki hiba történt. 

1400 forintért árulta a benzint a MOL Csehországban

MTVA/Bizományosi: Róka László

Az érvényes árak dupláját kérte el literenként a Mol cseh töltőállomásain, írja az MTI a CTK hírügynökségre hivatkozva. Csütörtök délután 16:30 és 16:45 közt tankolókat kellemetlen meglepetés érte a Mol Csehországban található kútjain:

az egyébként is jelentősen megnövekedett üzemanyagáraknak a dupláját kérték el az említett időszakban, ami 95,80 koronát, azaz több 1400 forintot jelentett a benzin esetében, egy liter gázolajért pedig 104,60 koronát, ami közel 1600 forint.

Jelenleg eközben a benzin átlagára 47,26 (713 forint), a gázolajé 49,31 korona (744 forint) Csehországban. A Mol azóta reagált a problémára és weboldalán jelezte, hogy megtérítik a különbözetet:

„Ezért a hibáért minden vásárlónktól elnézést kérünk. Ugyanakkor felszólítjuk a kárvallottakat, hogy jelentkezzenek nálunk. Kérjük a számla fotóját és egy telefonszámot. Ezen információk alapján a különbözetet mindenkinek megtérítjük”

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Mekkora egy gazembet ez a hernádi! Azokon a szerencsètlen cseheken vasalná be az árkülönbözetet..
Gazella
@134.bátor: Elnézést kért a MOL...Itthon ezért a hibáért kussoltak volna a MOL..
human
@KisTehen: 713 a cseheknél. Benne van a cikkben. Egyébként figyeld meg, ha ne adj isten Orbán nyer 700 fölé emeli a benzinárat. A kampány időszak az kampány időszak.
ómió
Valahol csak-csak be kell hozni az itthoni veszteséget!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.