Volodimir Zelenszkij hajnalban újabb videót tett közzé.

Volodimir Zelenszkij: Ukrajna nem bocsát meg, Ukrajna nem felejt

Fotó: Facebook

Tudatta, az orosz megszállók nem tudják Ukrajnát meghódítani, nincs bennük ahhoz elég erő, hogy az ukrán szellemet megtörjék – írja a 24.hu.

Azt mondta, továbbra is harcolni kell, a legnagyobb sebeket kell okozni az ellenségnek, akiknek hiába van sok fegyverük, mert az ukránok a szabadságukért, a túlélésükért harcolnak a betolakodók ellen.

Zelenszkij szerint a háborúval elvágta magát a világtól Oroszország, ahol a szegénység és az erőszak fog uralkodni, és ahonnan elmenekül, aki csak tud.

Oroszország elveszíti az eszét. Elveszíti a tehetségeit, a pénzét.

Azt mondta, nem szabad alábecsülni a fenyegetést, eltúlozni az eredményeket, ahogy Moszkva teszi. Egész Ukrajnában minden nap és minden éjjel keresni kell a módot, hogy a legnagyobb kárt okozhassák az ellenségnek és visszaszerezzék azt, ami az övék. Mindenkinek tudnia kell, megszállóknak, oroszbarátoknak, hogy

Ukrajna nem bocsát meg, Ukrajna nem felejt.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Facebook

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Nem lehet, hogy inkább "zongoráznod" kéne?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Nem lehet, hogy inkább "zongoráznod" kéne?
Pálinkás Pál
helyes...az elfoglalt területeken " gerillaharc "..sehol ne érezze biztonságban a muzsik magát...bármelyik ablakból,tetőről lelőni...
Nyírfa
Az oroszbarát polgármestert hajítsátok a szemétre. Melitopolban az orosz hadsereg az elrabolt polgármester helyébe a saját emberüket ültették. Hogy miből gondolják, hogy ehhez joguk van, azt normális ésszel talán nem is akarjuk tudni.
Eszméletlen csalódás az orosz nép.
Csizmás Kond
@Horizont: Az oktalan háborút soha nem lehet megbocsájtani, az alatta elviselt szenvedést sem és az utána elkövetkező nehézségeket sem...és azt sem hogy ha ez nem így alakul és ukrajnába betelepül a nató az milyen következményeket hozott volna nemcsak az ukránookra hanem pl ránk is...
Bármilyen elítélőek kell legyünk minden háború esetében soha nem szabad kihagyni azt a tényt, hogy miért is alakult így helyzet...és akkor bár mindig a nép húzza a rövidebbek tudni kell, hogy ha ez a kis mitugrász pojáca nem a nyugati bíztatásra hallgat, hanem a saját népe békéjére és nyugalmára próbál lehetőséget találni, akkor nem ugrik bele egy háborúba amit bát az orosz kezdett de ő provokált ki, és most nem kéne ezzel a nyálas fenyegetődzéssel eltűnjön a szégyenletes múltba...mert bár most néhányan hősként emlegetik soha senki nem fogja másként emlegetni mint egy vérszomjal kabarédiktátornak.
Dr. Proktor
@Eladott Ország: Stratégiai beszarás...
Mert mi van ha nem Orbánt nézi ki Putyin helytartónak?
Sztálin sem a magyar kommunistákból választott nekünk pártfőtitkárt, hanem hozott anyagból dolgozott!
Csizmás Kond
@Horizont: Soha nem kavarom össze a szezont a fazonnal. Most erről a faszávalzongorázó szégyentelenről van szó nem másról, és nincs amiért mindenki belekavarni.
A szülőföld pedig legyen szülőföld ne csak annak aki újkeletű ukránnak vallja magát hanem mindenkinek aki ott született...és képzeld ezt is az nagy hős sehonnai ukránok rúgták fel...zsidó segítséggel...érted ?
És hogy százvalahányadikszor is elmagyarázzam, minden embert tisztelek, minden nemzetet tisztelek és mindenkit aki nem azzal jeleskedik hogy a másiknak a nyakára hágjon azt megalázza hogy ő értékesebbnek tünjön vagy olyam helyzeteket alakítson ki amelyből csak neki van haszna szemben másokkal akiknek károkat okoz.
SÍva
Csak remélni merem, hogy az ország valódi lakói valóban nem felejtenek és megköszönik ennek a nyikhajnak amit a tetteivel kiváltott és folytat tovább! Hát nincs egy valamire való igazi ukrán származású ember aki megfékezné?
Németh István
Nem a tisztességes Ukrán polgároknak hanem>> neked és a moslék bohóc-színész barom kormányodnak kell eltakarodnia te moslék népirtó disznó - nektek nem lesz megbocsájtva, statáriális jelleggel lesztek kifingatva a csaucseszkú kis-piskóta volt hozzátok képest >ti élve lesztek kibelezve a sok moslék szemétségeitekért amit a saját állampolgáraitokkal szemben megtettelek amit a lengyelekkel tettetek > és az oroszokra fogtatok! Aljas mocskos a cigányoknál undorítóbb állatok vagytok! Korrupt disznók az országotokat áruljátok ki, adjátok el moslék usa-ban élő maffiózó tesóitokkal! ROHADJATOK MEG!!!
kormanyos63
@SÍva: Ezt ugye nem komolyan gondoltad???
Csizmás Kond
@fideszes gyökér: a lüke az mindig lüke.
Csizmás Kond
@fideszes gyökér: ...elmebaj az elmebaj. tulajdonképpen mit akarsz, azt hogy a hülyeségedet állapítsam meg vagy , hogy egyetértsek a beteges felfogásoddal ?
Csizmás Kond
@fideszes gyökér: ...kezeltesd magagad...
SÍva
@kormanyos63: De, komolyan gondoltam! Nem igaz, hogy nem veszi észre senki a mesterségesen gerjesztett Oroszország elleni gyűlöletet! Tudom, hogy nem tanítják az iskolában de aki valamennyire is járatos a történelemben és a politikában annak nem szabadna mindent elhinnie amit a nyugati propaganda terjeszt. Időszerű lenne ha mindenki elgondolkodna a dolgokon.
Bogatir
"Róma nyílt város" Ismerős valakinek?? Milyenszép lenne Kiev is nyílt városként. Sok várost kiürítettek a II. Vh. idején, így nem lettek romhalmazzá mint Varsó és Budapest. Hazáját szerető ember így gondolkozna, de az nem Zelenszkíj.
Bogatir
@Csizmás Kond: Sajnálom az ukránokat, hogy bedőltek ennek a véres kezű paprika jancsinak. Minél nagyobb a pusztulás az ő dicsősége annál nagyobb. Ki is fog tartani Kiev lerombolásáig és az utolsó ukrán gyerekig. Utána hagyja magát kimenekíteni Izraelbe.
Németh István
Mocskos rohadt bohóc buzi ripacs geci te nem bocsátasz meg?? te moslék gyilkos! A seggedbe dugott esernyővel leszel felakasztva moslék!
Csizmás Kond
@Horizont: Azt már minden gondolkodni tudó ember tudja. Ez csak az előételt fogyasztja el, a levesnek majd más eszköz kell...és az biztos nem ő lesz.
Csizmás Kond
@Horizont: Nem mindenki csak azok akik marhaságokat írogatnak és hurrázzák az ukrán kinkeserves ellenállást. ...és nem törli el senki ukrajnát csak a helyére teszi.
Csizmás Kond
@Horizont: Én is háborúellenes vagyok csak ezt te ahányszor olvasod mindig az adott idegállapotod szerint értelmezed. ...és amikor már az is csődöt mond akkor jön a román...na de kit érdekel.
...és ukrán...te és a te baloldali fajtád utálta és utálja az ukránt, emlékezz csak vissza mi minden szart raktál rájuk csak a nyugdíjjal kapcsolatban...és még te mondod hogy ukránpárti vagy...egy licsilocsi "térfigyelőkamera" vagy...:)
Csizmás Kond
@Horizont: ...már annyiszor mondtam nem értesz vagy nem akarsz érteni. soha senkire nem haragudtam és soha senkit nem gyülöltem a nemzetisége miatt. mert az embert nem a nemzetisége teszi hanem a műveltsége szóval az hogy ukrán vagy akármi addig nem számít amíg ő nem azzal próbálja a hülyeségeit lenyomni valaki torkán hogy a nemzetísége mögé bújuk..
...rádfogok...te is ugyanazt teszed csak az a magad kis buksijában nem veszed észre...példa ette az ukrángyülölet amit soga sehol nem írtam de tudok olyant elővenni ahol te igen...szóval ne kezd ilyen hazudozásba mert még kiderül rólad hogy szenilis vagy.
...nálam az erdélyi magyar vagy a románozás azért ugyanaz mert biztos vagyok benne hogy arra gondoltál csak most valamiért próbáltál szépíteni.
...mim volna ha amint írod te nem vagy semmilyen nemzetellenes és nem hozakodnál elé máskor hasonló célzásokkal ?
Csizmás Kond
@Horizont: ...te folyton a győzelemmel vagy elfoglalva...
Csizmás Kond
@Horizont: ..de gondolom te mindkettőben doktor vagy...:)
Csizmás Kond
@Horizont: ...akkor pl a meggyőződésedet mire alapozod ?...mert ahogy már ennyi éve ismerjük egymást te meg voltál abban is győződve hogy Gyurcsány egy rohadék, majd átgyőződtél hogy nem az hanem szent, meg voltál győződve hogy minden ukrán egy maffiozó aki a magyarok pénzét szipolyozzam most már az a meggyőződésed hogy egy roppantbecsületes nemzet...
...aki az ilyen ökörhúgyos ösvényen akarja megmagyarázni a meggyőződését az maga sem tudja mit akar.
Csizmás Kond
@Horizont: ...felejtesz...de ez a korral jár :)...de az is lehet hogy nem hanem hazudsz...én azt is elhiszem. :)
Csizmás Kond
@Horizont: ...ismerem az ilyen dumár. Amikor megbukott elsők voltatok akik bitót emlegettetek, ..de egy szónak is száz a vége ...nálad az érzés a hozzáállás nem a megygyőződésen mulik hanem hogy mikor kit kell alázni vagy dicsérni..mint akát a hírtévé esetében...ott is egyik nap köpködted és amikor az olgika kezdett gágogni benne az volt a leghitelesebb...licsi locsi...na de ez női vonás és te már nagyon beleérted magad akkor is locsogsz ide oda ha nem ringatnak...és pá...de mint szokott lenni ez csak időszakos.
Csizmás Kond
@Horizont: ...mégegyszer és utoljáta...kétszínű licsilocsi alak vagy..oda húzol ahol remélsz valamit, nincs önálló véleményed csak falkaszellem szerinti amit mondanak azt fújod és szégyenszemre még magadénak is vallod...
Csizmás Kond
@Horizont: ...vélemények és értelmek...de az biztos hogy te a politikai érdemrend fakanál nagydíját megnyernéd.
VESZ-ÉSZ
Sajnos van egy rossz hírem ennek a Zselenszkijnek,(aki amúgy orosz zsidó)az oroszok sem felejtenek és ők sem bocsátanak meg,sajnos mi magyarok ezt jól tudjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.