Gyurcsány–Márki-Zay-féle baloldal ismertebb szereplői egymás után szállnak be a háborús propaganda terjesztésébe, köztük a momentumos Berg Dániel is – írja az Origo. A Momentum az ultraliberális Renew Europe európai pártcsalád tagja, és ennek alelnöke Berg. Ennek megfelelően terjeszti pártcsaládja követeléseit – így katonák és fegyverek küldését Ukrajnába. Újabb momentumos politikus kapcsolódott be a háborús propagandába: Berg Dániel katonai felszerelések küldését sürgeti Ukrajnába, és azt követeli, hogy Magyarországon haladjanak át a hadiszállítmányok. A Momentumnak a liberális európai parlamenti pártcsaládja adta meg a jelzést az uszításra február végén, amikor a Renew Europe tagpártjainak a vezetői elfogadtak egy erősen militarista hangvételű nyilatkozatot. Az EU-tagállamoknak hajlandónak kell lenniük pénzügyi és katonai védelmi felszereléseket küldeni Ukrajnának (…), valamint ki kell tiltaniuk az orosz repülőgépeket nemzeti légterükből, és minden lehetőséget nyitva kell...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Az a baj,hogy egyáltalán nem a baloldal szállítja a fegyvereket,ők mentő autót adományoztak és béke pártiak!
www.youtube.com/watch?v=ysvX45RMtdU&t=555s
Ezt nem adják a hazug gyárak!
CsipkeRózsa
durbincs összes, mint feltöltő, sőt, főfeltöltő.
drrotf
Ez a durbincs vagy egy gép, mert mindenhová, ahová én nem is írtam, azonos szöveget ír be, vagy pedig nem tud csak egy fajta fröcskölődést megtanulni, és úgy gondolja, hogy azt minden cikkhez beírja.Szerintem ha lenne egy használható moderátor akkor ezeket a hozzászólásokat nem engedné megjelenni, ennyit azért adhatna magára a propeller!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.