Az ukrán ombudsman tette közzé a lesújtó adatokat.

Az oroszok már 400 ezer embert deportálhattak UkrajnábólMTI/AP/Rodrigo Abd

Ukrajnából több mint 400 ezer embert, köztük 84 ezer gyermeket deportáltak erőszakkal Oroszországba

– állítja Ljudmjla Deniszova, ukrán ombudsman. Pavlo Kirilenko, Donyeck megye kormányzója ezzel kapcsolatban arról számolt be, hogy az ukránokat először szűrőtáborokba viszik, aztán az FSZB elszállítja őket – írja a hvg.hu.

Többeket szállítottak el például  Mariupolból, de más ukrán városokból is.

Korábban Mariupol városi tanácsa közölte, hogy a város Levoberezsnyij kerületéből eddig 15 ezer lakost toloncoltak ki illegálisan.

Forrás: hvg.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@Horizont: Meg vannak még a gulágok Szibériába. Mocskos egy banda, Putyinnak az élen! Azt az embert a hatalommánia, és a bosszú élteti!
Horizont
@Nessy: De ez olyan, de olyan felfoghatatlan számomra. 400 ezer ember, köztük gyerekek is? Ott sincs a vezérbarom körül egy normális ember sem? Tragédia.
Rockxy
deportálhattaak?
nicsaknocsak, és ki engedte meg nekik?
netán a vénbidé?
kotos
Jó szöveg, csak az adat hibás. Eddig már mintegy 3 millió ember emigrált (menekült) Oroszországba. Zömében, nyilván oroszok. Miként pl. Mariupol lakosságának a '14 előtt a többsége még orosz volt, aztán az Azov valamennyit még meghagyott belőle. Őket "toloncolják, deportálják erőszakkal, illegálisan". Oroszország egyébként a statisztikák szerint a negyedik legnagyobb befogadó állam a világon. (USA, Szaudi Arábia, Németország után) 12 millió embert fogadott be az utóbbi években. A nagy és egyoldalú ukrán szeretetünkben azért néha nézzük meg a tényeket.
Néro
Dehogy is deportáltak A Békefenttartó Orosz hadsereg a lakosság kérésének eleget téve mindenkit eljuttatt a Gulágra első osztályon all inculsive ellátással.
Akik ezért örökre hálásak lesznek Putyinnak és a Nagy Orosz Nemzetnek hisz minden szívük vágya az volt , hogy egy bőrönddel a kezükben új életet kezdjenek a jóságos Orosz Anyácska kebelén. Na ugye.
Yoda69
Ugyanazt művelik, mint a nacik a II.vilaghaboruban. Es meg pityin nacizza az Ukranokat. Tipikus bolsevik taho modszer, masra hazudja a sajat mocskat. Pont ugy mint a fideSSes geciladak.
Shikari
A győztes soha nem tesz semmit illegálisan.
Hajrá Putyint, orosz lesz a győzelem!
Pálinkás Pál
@Shikari: putyin halott már,csak még nem tud róla...gondolom az oligarchák hamar összekalapozták a pénzt a likvidálására...
Horizont
@Shikari: Hajrá Putyin??? Legyen még több halott?? Gyerekek, nők, öregek? Még több lakóház váljon lakhatatlanná, legyen még több pusztítás? Ember vagy te egyáltalán???Szerintem nem.
Shikari
@Pálinkás Pál: Bidenre hamarabb!
Shikari
@Horizont: Adják meg magukat a hülyék, vagy Zelenszkij lelkén szárad minden halott!

Hajrá Putyin!
driv3r
Nekem nem kell a véres gáz !!!
Én vállalom, hogy többe kerül a gáz átmenetileg. (ami van, a cégeknek kell adni, hogy ne menjenek tönkre és ne kelljen embereket kirúgniuk)
Aztán lesz megoldás, mert mindig megoldják az emberek (az emberek már csak ilyenek)
Nyírfa
@Yoda69: 05.47

A náci módszer mitől bolsevik?
Nyírfa
@Horizont: 06.57

Abnormális, mint az, akit éltet.
driv3r
Aki ismeri a matematika, a fizika, a kémia, a biológia szabályait, azoknak tudniuk kéne, hogy miért egy nagy csoda, hogy ember van a földön. (és kis kutyák)
Yoda69
@Nyírfa: Nem a naci módszer bolsevik, hanem az, hogy másra hazudjak saját mocskaikat. Ezt csináltak a nacik, a bolsevikok es csinálja most a fideSS.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.