Moszkva fegyverként használná a gázszállításokat, csak rubelben fogadna el fizetséget. Ezzel felrúgva már megkötött szerződéseket. Ennyi rubelt az orosz jegybank nélkül nem lehet leváltani, de enyhíteni kellene a nyugati szankciókat, amire az USA és az EU aligha lesznek hajlandóak. Ha Moszkva nem hátrál meg, az eddigi töredékére esik vissza a gázkereskedelem. Magyarországon elsősorban az állami MVM érintett.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Tudtommal Katar már jelentkezett, hogy el tudja látni Európát olajjal.
simmering73
Nem is lesz a hülyéjének egy rubel bevétele sem. Aztán szívhatják a gázt házon belül.
Yoda69
Ha orban nem lancolta volna Magyarorszagot a ruszkikhoz, hanem az elmult 10 evben inkab az alternativ energiakra oszpontositott volna, akkor moast nem lennenk gazban. Ez is a taho geci bune. Ertehetretlen hogy a nap es szel energiat miert nem tamogatta a magyar kormany, holott az Unioban alapterv hogy 2030-ig az energia felhasznalas 30%-at kell megujjulokbol fedezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.