Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője csütörtökön azt mondta, hogy ha Finnország és Svédország csatlakozik a NATO-hoz, akkor Oroszországnak saját intézkedéseivel újra egyensúlyba kell hoznia a hatalmi egyensúlyt. Moszkva ukrajnai inváziója, amelynek célja szerinte egyebek mellett Ukrajna katonai potenciáljának leépítése és annak megakadályozása, hogy hídfőállássá váljon egy NATO-támadáshoz, arra késztette a két északi országot, hogy fontolóra vegye az Egyesült Államok vezette szövetséghez való csatlakozást.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polgarb
Putyin retorikája kezd hasonlítani a kis észak koreai tengeri malacra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Dr. Proktor: 09:19 Nem is véletlen az, ahogyan a magyar külügy , és maga orbán viselkedik az ukrán állam elnökével, nagykövetével szemben. Gyomorforgatóan, az ország szégyenére.

Én magam is irtam már az 1994-es Bpesti szerződésről, amelynek feltétel rendszerét az ukrám állam teljesitette, és ezt az oroszok nem most rugták fel, hanem még 2014-ben, a Krim annektálásával és a dombaszi, valamint a luhanszki régió orosz támogatásával. Ki az aki még ezek után is melletük áll? Hát- a magyar kormány, és meghülyitett becsapott, hazugsággal etetett népe.
Nessy
@Csizmás Kond: Ausztria is semleges volt, amíg Hitler nem annektálta. Mi is semlegesek akartunk maradni!
Nyírfa
Azt hiszem, a svédek és a finnek be is bújtak ijedtükben a szekrénybe. A vikingek utódai már csak ilyen ijedősek.
Csizmás Kond
@Nessy: ...és nagyanyám is élt amíg meg nem halt...sőt a föld is lapos volt amíg valaki nem kerekítette meg...
Amúgy ausztria soha nem volt németsemleges...
Csizmás Kond
@Nessy: ...ja és hitler...németország hitlere volt, úgy ahogy most putyint oroszország hitlerének nevezed..de most németország az nyugati istenkép...és ebből mi következik ?
Virág Árpád
@fideszes gyökér: Engedd! Hátha rád hallgatnak, mert Zelenszkijre nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.