A TASZSZ-nak nyilatkozva Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes kijelentette, Oroszország legitim katonai célpontnak tekinti ukrán területen az Egyesült Államok és a NATO fegyverszállítmányait – írja a 24.hu.

A NATO fegyverszállítmányait katonai célpontnak tekinti Oroszország
Fotó: SERGEI SUPINSKY / AFP

Akkor, amikor Washington feltétel nélkül támogatja a kijevi rezsim harcias törekvéseit azzal, hogy modern fegyverek tömegével pumpálja fel, értelmetlennek tűnik minden teljes körű kapcsolatfelvétel az Egyesült Államok kormányával az Ukrajna körüli helyzet ügyében

– nyilatkozott az MTI tudósítása szerint a diplomata.

Ugyanakkor értésére adjuk az amerikaiaknak és más nyugatiaknak, hogy kísérleteiket, amelyek különleges műveletünk lassítására, valamint az orosz kontingenseknek és a donyecki-luhanszki alakulatoknak történő maximális károkozásra irányulnak, keményen elfojtjuk. Arra figyelmeztetünk, hogy az ukrán területen haladó amerikai-NATO fegyverszállítmányokat legitim katonai célpontoknak tekintjük

– tette hozzá.

Forrás: 24.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
@Peller Anikó: Te egy normálisan gondolkodó ember vagy, miért kell Neked valamiféle irányított propaganda hálójába gabalyodnod ?!
A történelmi előzmények tükrében - az ukrán vezetés ( nem kis nyugati támogatás, heccelés után ) 2014 óta halomra öli saját állampolgárait, tekintet nélkül korukra, életkörülményei évek óta hűborús körúlmények közt létezik - talán körültekinthetőbben foglalnál állás a mai állapotokról !
Peller Anikó
@relatív: Nem szentek az ukránok. Egy éve figyelmeztette őket az orosz a határaik melletti csapatösszevonásokkal. Akkor visszavettek a retorikából és az oroszok leálltak. Erre az ukránok ismét elővették a kardot és elkezdték csörtetni, így meg úgy visszafoglaljuk a hazánk részét képező krímet. Ekkor besokallt a putyin.

De, Ukrajna szuverén ország amit megtámadott putyin. A putyint nem kell félteni mert ő is szereti halomra ölni a saját állampolgárait, lásd a gyerekek által vezetett tankokkal ukrajnában. A sajátjait is öli ezzel.

A hazájukat az ukránok védik. Az orosz az agresszor, betolakodó egy szuverén országra rátámadva, szétbombázva.
relatív
Anikó, a Krím nem vita téma. Az oroszok a két Köztársaság ltének védelme miatt lépte át a határt, a sokasik egyeztetési felkérése után, amit az ukrán vezetés bojkottált a nyugati barátai tanácsa ellenére ( persze ezek a tnácsadók IS megosztottak, mert vannak akinek ez az ütközet kikényszarítése éppen a törekvése ).
Az életkörülményeket ezért egy - láthatóan nem vártan - döntéssel próbálták ( nem kellő előzetes felmérés után tévesen ) megoldani
Jelenlegi helyzet azért ilye, amilyen ! De az ukrán vezetés alapvetően hibás döntései ehhez vastagon hozzájárultak, és bizonyos nyugati erők teljes unszolása sem hiányzott/hiányzik manapság !
kereső
@relatív: Hát, bizony provokáltak az ukránok-, mert nem ismerték el a nagy szu fennhatóságát az országuk felett. Merészelték azt mondani, hogy Ukrajna már pedig létezik, és vannak nemzetközi egyezmények, amelyek garantálják az országuk területi sérthetetlenségét. Olyan egyezmények, amelyeket az oroszok is aláirtak. Micsoda fertő, micsoda galádság, hogy harcolnak az országzkért- ami az orosz medve szerint/ és orbán szerint nincs is. Tényleg, miért nem adják már fel, és miért nem hódolnak már be? élhetnének úgy mint a fehéroroszok, meg mint a magyarok. Tényleg miért is?? Igazi "relativ" megközelités.
kereső
@relatív: És mert minden "relativ", meg egyrészt-másrészt, egy idő után eltűnik az ok!, csak az okozat marad. És innentől kezdve jöhet az "áldozat hibáztatás". Gratula!
ómió
Miért? Az összes zombi másképp gondolta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.