Az egyik varsói Auchan hipermarketben végzett felmérés szerint az üzletből eltűnt minden ötödik vásárló. A számlálást március utolsó szombatján végezték, és az orosz-ukrán háború előtti szinthez hasonlították az eredményt, ami 20 százalékos esést mutat.

Nem vonultak ki Oroszországból – a lengyelek már büntetik az Auchant és a Decathlont
Kép: Wikipedia

A felmérést két lengyel társaság, a Neptis és a Spicy Mobile rendelte meg, előbbihez tartozik a Yanosik nevű geolokációs alapú közlekedési mobilalkalmazás is.

A közlekedési forgalmi adatok is megerősítik, hogy három nagy áruházláncnál, az Auchannál, a Decathlonnál és a Magyarországon jelen nem lévő Leroy Merlinnél a forgalom a háború kitörése előtt növekedést mutatott, most viszont mind a háromnál csökkent.

Az Auchant és a Decathlont Varsóban, a Leroy Merlint pedig Poznańban mérték, és azért választották a szombatot, mert a Lengyelországban érvényben lévő  vasárnapi boltzár miatt ez számít a legforgalmasabb bevásárló napnak.

A készítők szerint egyértelmű, hogy a vásárlók jelentős része bojkottálja a három üzletláncot, mert azok a háború kitörése után nem vonultak ki Oroszországból.

Forrás: G7

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Nem hiszem, hogy ilyen tudatos nép a lengyel...!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Kanji: Hozod a delíriumos formádat, kis buzi Péntek?
ómió
A "szent piac szent befolyásolhatatlansága" meg már a ruszofóbia mögé "csúszott"?
Eladott Orszáq
S hány lengyelnek ad munkát a hazájában?!
namihami
És most még az Orbán kormány is!?!?!
Akkor ezek alapján a helyes vagy a tévúton járnak a polyákok? És a bevásárlóhelyek vagy az Orbán blokkolása a helyes cél?
Eladott Orszáq
@Eladott Ország: Na, ha ettől szaporodunk tovább, akkor is csak gyarapszunk! Ti meg csak fogytok, 60, 70... ritkán 80! 2026-ra meglesz a 4/5...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.