A meggyilkolt férfi családneve megegyezik Alekszej Navalnij bebörtönzött orosz ellenzéki politikuséval, sőt, a hírek szerint a meggyilkolt férfi ugyanabban a faluban született, ahol Alekszej Navalnij apja.

A 444 cikke szerint a Mediazona című lap a német Bild orosz nyelvű Telegram-csatornájára hivatkozva arról számolt be, hogy március közepén az orosz megszállók meggyilkolhattak Bucsában egy Ilja Navalnij nevű férfit. 

Bucsában azért ölhettek meg egy helyit az oroszok, mert ugyanaz a neve, mint az orosz ellenzék vezetőjének

Orosz harckocsi szovjet zászlóval az orosz invázió első napjaiban Ukrajna déli-délkeleti részén, egy közlekedési kamera felvételén

Fotó: Illusztráció/Twitter/Nexta TV/videórészlet

A német lap munkatársai egy Marija keresztnevű nővel beszéltek a városban, aki azt állította, hogy március 12-én a lépcsőházukban találkozott a 60 éves Ilja Navalnijjal, aki ki akart menni elszívni egy cigarettát az utcára. Hiába próbálták ebben megakadályozni, és hiába mondták neki, hogy kinn az utcán a közelben orosz katonák vannak, nem hallgatott rájuk és kiment a házból. Nem sokkal később lövéseket hallottak, majd holtan találták a férfit, mellette a személyi igazolványával. 

A cikk szerint a szomszédok azt feltételezik, hogy Navalnijt azért ölhették meg az oroszok, mert a vezetékneve megegyezik a bebörtönzött orosz ellenzéki vezetőjével. Ilja Navalnij a hírek szerint ráadásul pont abban a Csernobilhoz közeli faluban, Zaleszjében született, ahol Alekszej Navalnij apja.

Forrás: 444.hu, Mediazona

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mocskos gyilkos ruszkik, orban baratai.
Yoda69
Mocskos gyilkos ruszkik, orban baratai.
verőce21
Járulékos veszteség...
Putyin még így is15 ezer emberből megcsinálja a háborút.

Régen, kártyaasztaloknál, a hadvezérek azzal fogadoztak, hogy ki, hány db emberveszteséggel csinál meg egy háborút... Aki kevesebbet ígért a királynak, az lett/bízták meg a hadvezéri tisztséggel... :)
csak úgy....
@verőce21: te még húsvétkor is a tetves ruszkik seggét nyalod, te szégyentelen tetves senkiházi ?!
verőce21
@csak úgy...: te kinek a kábult s@ggnyalásából ébredtél ilyen hirtelen, te nyomorult ds ügynök?
Csizmás Kond
...sőt hasonlított rá...sőt ugyanolyan volt az alsógatyája...sőt még a felesége is hasonlított a másik feleségére...sőt...sőt ...sőt...
...ukrán mese...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.