Az ukrán elnök az orosz hadseregben és az orosz vezetésben sem bízik, Macront és Bident viszont szívesen látná Ukrajnában.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Zelenszkij nem bízik az orosz hadseregben,és az orosz vezetésben?Pedig lehet bennük bízni, egy esetben.-- ha már ló legel a sírjukon.
csipetke
Zelenszkij nem bízik az orosz hadseregben,és az orosz vezetésben?Pedig lehet bennük bízni, egy esetben.-- ha már ló legel a sírjukon.
Bogatir
@csipetke Ja hát úgy már Zelenszkíjben is lehetne. Egyébként alattomos gonosz törpe, mindenkit belerángatna a háborúba. Csak nem tudom mire menne egy világháborúval. Kitüntetést kapna a gazdáitól?
csipetke
Még a végén kitaláljátok, hogy Zelenszkij állt pisztollyal putyin mögé,és kényszerítette,hogy támadja meg Ukrajnát. Miért rángatna bele a háborúba bárkit is? putyinon múlik,hogy mikor takarodik el,másrészt az országok maguk döntik el,hogy tudnak-e segíteni Ukrajnának,vagy sem. Az meg,hogy Zelenszkij segítséget kér,az teljesen normális. minden államfő ezt tenné,ha megtámadná egy agyatlan barom
kotos
@csipetke: Majdnem. Zelenszkíj egy kesztyűbáb, a farok, amivel verik az orosz csalánt. Ha ez neki jólesik?! Kicsit perverznek tűnik innen és sokba kerül.
Rockxy
szivesen látná a makrót, meg a bidét, mert mindkettő cionista báb, mint ahogyan ő is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.